Director: Silviu POPESCUMiercuri, 14 martie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj AJOFM Vâlcea organizează burse ale  forței de muncă în luna martie 2018În data de 19 martie 2018, începând cu ora 9:00, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea va organiza Bursa Forței de Muncă la sediul instituției din Râmnicu Vâlcea, str. Dacia, nr.8, etaj II-III.

De asemenea, AJOFM Vâlcea va organiza Bursa Forței de Muncă și la sediul Punctului Lucru din Lăpușata în data de 23 martie 2018.

La evenimente sunt așteptate să participe persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă, indiferent de statutul social, precum și angajatori din județul Vâlcea care doresc să angajeze forță de muncă în sectoarele economice deficitare.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea să intre în contact cu angajatorii prezenți și pot identifica cât mai multe variante de angajare, iar agenții economici participanți la bursă pot să-și recruteze personalul direct, fără intermediar, în funcție de cerințele specifice locurilor de muncă pe care le oferă.

 Oferta locurilor de muncă va fi completată și cu locurile de muncă vacante din Uniunea Europeană/Spațiul Economic European.

Angajatorii din județul Vâlcea care doresc să participe la acest eveniment trebuie să depună ofertele de locuri de muncă vacante la sediul ALOFM Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, etajul III.

Ion Marius NAFLIU

DIRECTOR EXECUTIV

            AJOFM Vâlcea                       

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics