Director: Silviu POPESCUMarti, 14 februarie 2012
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
carrefour  
Politic  
Local  
International  
National  
Actualitate  
Utile  
Justitie  
Învațământ  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfANTRACT, repetiție cu public, concert pentru prieteni!

Deja legendarii noștri prieteni de la trupa Antract, a căror poveste începe în urmă cu peste 20 și ceva de ani, au susținut un concert, la Teatrul ,,Anton Pann”, în sala ,,Studio”, sub forma unei repetiții cu publicul, vinerea trecută.
Față în față cu talentații și apreciații muzicieni s-au aflat aproape 100 de inivitați, prieteni și fani ai acestora, debordând de un entuziasm deosebit.
În momentul acesta, componența trupei este următoarea: Paul Radu – voce; Bobiță Cătușanu, chitară bas; Manole Vlad Ilie, chitară solo; Fernando Drăgănici, claviatură; Răzvan Gorcinski, tobe. Așa cum ne-au obișnuit, băieții nu ne-au dezamăgit din niciun punct de vedere, au interpretat atît vechile și consacratele lor piese, cât și creații recente, însă aranjamentul a fost reajustat, se pare că omogenitatea trupei atinge cote noi, lucrul de echipă este foarte bine pus în valoare, sunetul capătă consistență și multă forță, mai noii componenți sunt foarte valoroși și determinați și par a-și fi găsit aici locul cel mai potrivit. În conjunctura actuală, cel puțin, între trupele rock din țară, Antract, oricum bine cotați și care, să nu uităm, au cântat în deschidere la cea mai valoroasă trupă rock a tuturor timpurilor, Metallica, credem că merită un loc mult mai în față, undeva poate peste Holograf sau Iris, tocmai pentru că sunt energici, buni profesioniști, adaptivi, creativi și nu în ultimul, rând, foarte originali.
Vocea solistului vocal Paul, ca și atitudinea sa pe scenă constituie, o forță vie, uriașă, capabilă să trezească din morți, să anime și să instituie o stare de euforie și bună dispoziție incredibilă. Sala a fost în delir, concertul a căpătat, la un moment dat, caracter interactiv, publicul a fost invitat să cânte și chiar a făcut-o, cu exaltare, iar tânărul tobar s-a remarcat, de asemenea, printr-un adevărat recital, de zile mari, același lucru îl putem afirma și despre ceilalți trei băieți. Ca o concluzie, a fost un concert fără mari pretenții, dar extrem de reușit, urmat de un altul, cu un public mai numeros, la Brașov.
Piesă – manifest anti politic
Mai multe surprize deosebite au fost pregătite prietenilor celor de la Antract. Una din ele a fost o combinație foarte izbutită a două piese clasice, pop și heavy-metal, semnate de Michael Jackson și AC DC, au mai fost și alte cover-uri după trupe ale momentului, dar și un cover absolut adorabil, după ,,Bare neccesities”, celebra melodie a ursului Baloo, din filmul de animație ,,Cartea Junglei”. Însă, piesa de rezistență a fost una anti politică, dedicată ,,domnului prim-sinistru”, care a ridicat sala în picioare. La final, băieții au ridicat pancarte comice anti-Băsescu și anti-regim.
Admiratoare venită tocmai de la Bacău
Ne-a atras atenția și chiar am avut ocazia de a și schimba câteva vorbe cu o admiratoare înfocată, venită tocmai de la Bacău, tânăra obișnuiește să nu prea rateze concertele celor de la Antract indiferent unde ar fi acestea, urmându-i cu un devotament demn de remarcat. Aceasta i-a urmat și a doua zi, la Brașov. Surprinzător este și faptul că este din același oraș cu mama solistului vocal, Paul și că are același nume ca și aceasta, Adina, cele două s-au și împrietenit cu ocazia concertului de la Râmnic.

Kandy Reisenauer
antract (de ramnicenii - 14/02/2012 15:14)
sau MULT ZGOMOT PENTRU NIMIC
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics