Director: Silviu POPESCUMiercuri, 26 februarie 2014
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
carrefour  
Politic  
Local  
Sport  
Editorial  
National  
Sănătate  
Actualitate  
Cultura  
Agricultura  
Horoscop  
Utile  
Justitie  
Social  
Învațământ  
IT & C  
Finante Publice  
Bancuri  

SondajAutospecială nouă pentru pompierii militari vâlceni

Astăzi, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, împreună cu șeful ISU Vâlcea, col. Adrian Mesescu se vor afla la Craiova pentru a recepționa o nouă autospecială pentru pompierii militari. 

Această autospecială este parte a celui de-al doilea proiect depus în cadrul Programului Operațional Regional de către toate Consiliile Județene din Sud-Vest Oltenia.

„Noi încă nu am încheiat dotările pe care ne-am propus să le aducem la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea, pentru că mai avem în derulare un al treilea proiect, realizat tot împreună cu celelalte Consilii Județene din Oltenia, proiect care a trecut de altfel prin procedurile de verificare preliminară și care se va finaliza pe parcursul acestui an, urmând ca autospeciala care va fi adusă să fie folosită pentru intervenții grele, respectiv descarcerări și asigurarea serviciilor paramedicale”, ne-a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea.

La rândul său, beneficiarul acestei noi autospeciale pentru pompierii militari, ISU Vâlcea, prin vocea comandantului col. Adrian Mesescu a ținut să spună că „această nouă autospecială, care costă aproape 200.000 de euro este una necesară pentru noi, avându-se în vedere faptul că are o capacitate a rezervorului cu apă de 7,5 tone și este dotată cu echipamente de descarcerare și acordarea primului ajutor paramedical de urgență”.

De asemenea, ISU Vâlcea mai urmează ca în vara acestui an să mai aibă în dotare încă o autospecială pentru lucrul la înălțime.

Stelian Mateescu
Cuvinte cheie: ramnic, curierul de ramnic, www.ramnic.ro, curierul de rimnic, valcea, ziare valcea, curierul de valcea, isu valcea, autospeciala
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics