Director: Silviu POPESCUMiercuri, 15 octombrie 2014
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Politic  
Local  
International  
Sănătate  
Actualitate  
Justitie  
Social  
Retete  
Eveniment  
Finante Publice  

SondajCA al CET a decis sistarea aburului către OltchimConsiliul de Administrație al CET Govora a votat în majoritate sistarea livrării aburului industrial către SC Oltchim SA din cauza datoriilor istorice ale combinatului vâlcean care se ridică la aproximativ 200 milioane de lei.
În urma acestei decizii a CA al CET Govora, care poate afecta procesul de producție al Oltchim SA, ministrul Economiei, Constantin Niță, împreună cu o delegație a Consiliului Județean Vâlcea condusă de Ion Cîlea s-au deplasat marți la sediul combinatului pentru a căuta soluții astfel încât activitatea acestuia să nu fie periclitată.
În ultimele două săptămâni, Oltchim a mai traversat o situație economică dificilă când în urma perchezițiilor de la Rafinăria ploieșteană LUKOIL nu a mai putut primi materie primă necesară procesului de producție.
Oltchim Râmnicu Vâlcea este cel mai mare agent economic din județ, se află în insolvență din ianuarie 2012 și folosește în procesul de producție abur industrial furnizat de CET Govora.
CET Govora este o societate aflată în subordinea Consiliului Județean Vâlcea, produce curent electric pe bază de cărbune și abur industrial pe care-l livrează societăților Oltchim și Uzinele Sodice Govora și agent termic și apă caldă menajeră pentru populația din municipiul Rm. Vâlcea și Băile Olănești. AGERPRES
 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics