Director: Silviu POPESCULuni, 6 iunie 2011
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
carrefour  
Politic  
Local  
Sport  
International  
National  
Actualitate  
Agricultura  
Utile  
Învațământ  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfCămin de bătrâni inaugurat în comuna Nicolae Bălcescu

Un cămin de bătrâni a fost inaugurat vineri în comuna vâlceană Nicolae Bălcescu, în prezența secretarului de stat din Ministerul Muncii, Nicolae Ivășchescu.
Căminul este un fost dispensar medical, care în anul 2008 a accesat fonduri în valoare de 1,7 milioane lei pentru a fi transformat în centru de îngrijire pentru persoane vârstnice.
'Poate că acest fapt că într-o localitate condusă de primar PNL s-au alocat fonduri guvernamentale pentru renovarea și reabilitarea unei clădiri pentru a deveni funcțională infirmă toate speculațiile cu privire la aspectul invocat de opoziție că numai primarilor PDL li se alocă fonduri. (...) În ceea ce privește stadiul fostelor unități sanitare propuse pentru a deveni centre pentru îngrijirea vârstnicilor lucrurile stau astfel. Din cele 67 de spitale desființate, 11 sunt în proces de transformare. (...) Nu depinde de noi accesarea acestor fonduri, ci de autoritățile locale și județene', a declarat, cu această ocazie, Nicolae Ivășchescu.
În județul Vâlcea, există un singur spital desființat - spitalul orășenesc Bălcești, care a fost transformat, în cele din urmă, în centru de îngrijire pentru persoane vârstnice.
Prezent la inaugurarea centrului, primarul din Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu, a anunțat că pe 24 iunie are loc licitația pentru concesionarea spre administrare a căminului de bătrâni finalizat în acest an în municipiu.
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics