Director: Silviu POPESCUMiercuri, 31 august 2011
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
carrefour  
Politic  
Local  
National  
Reportaj  
Actualitate  
Turism  
Interviu  
Opinii  
Mica publicitate  

Sondaj

Prima pagină
în format pdf

Caravana Centrului pentru Reintegrarea Șomerilor ajunge astăzi în Râmnic

Ieri, 30 august a.c. la Primăria Râmnicului a avut loc o conferință de presă având ca subiect de dezbatere “Caravana centrului de reintegrare a șomerilor august-septembrie 2011.”
Asociația Șanse Egale pentru Fiecare (ASEF) implementează proiectul “Munca pe primul loc” cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, “Investește în oameni!” ASAF a inițiat în această vară acțiunea de informare Caravana Centrului de Reintegrare a Șomerilor.
Centrul pentru Reintegrarea Șomerilor Craiova se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din regiunea SV Oltenia. De la înființare și până în prezent s-au înscris la CRS un număr de 2000 de persoane. Peste 100 dintre șomeri, care au beneficiat gratuit de serviciile de informare și consiliere, au fost angajați. Sediul centrului dispune de spații modern amenajate, cu toate dotările necesare susținerii workshop-urilor, întâlnirilor individuale, consilierii psihologice și formării profesionale. Din momentul înscrierii și până la angajare, consilierii de forță de muncă și șomaj parcurg, împreună cu beneficiarul, toate etapele necesare de informare și consliere, de mediere precum și de formare profesională.
Beneficiarii CRS Craiova pot opta, în acest moment, pentru a urma cursurile de: limba engleză, operator IT, secretariat, antreprenoriat și dezvoltarea de abilități personale și competențe sociale și, în viitorul apropiat, cursurile de: confecționer textile, stivuitorist, fochist, electrician de joasă și medie tensiune, casier (verificator bani), mediator, asistent personal îngrijire.
Pentru o mai bună informare a publicului din Oltenia asupra serviciilor oferite de această nouă instituție, CRS Craiova a inițiat acțiunea “Caravana Centrului pentru Reintegrarea Șomerilor”, în perioada iulie-septembrie 2011. Traseul a început în Craiova, între 4-10 iulie 2011, a poposit apoi la Tg.Jiu în zilele de 11 și 12 iulie a.c. În zilele de 29 și 30 august 2011, Caravana a fost prezentă în centrul municipiului Slatina.
Astăzi și mâine (31 august – 1 septembrie), Caravana Centrului pentru Reintegrarea Șomerilor se va întâlni cu șomerii din județul Vâlcea, în zona centrală a municipiului Rm. Vâlcea, mai exact în scuarul Mircea cel Bătrân, între orele 09:00 – 17:00 unde consilierii de muncă și șomaj îi așteaptă pe cei interesați.
Acțiunea este organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Rm.Vâlcea și AJOFM Vâlcea. Traseul Caravanei se va încheia la Dr. T. Severin (12 și 13 septembrie a.c.) Toate persoanele interesate vor primi materiale informative cu privire la activitatea Centrului de Reintegrare a șomerilor Craiova, iar șomerii ce fac parte din grupul țăintă al proiectului (persoanele inactive, șomeri de lungă durată, șomeri cu vârsta peste 45 de ani și șomeri tineri) se vor putea înregistra pentru a beneficia de serviciile CRS. Informații suplimentare pot fi obținute la telefon 0351/427556 sau la adresa www.asociatiasef.ro

Oana Cristea
Valentina Tuică
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics