Director: Silviu POPESCUVineri, 8 decembrie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj  Carrefour România deschide primul hipermarket din Râmnicu Vâlcea, în cel mai nou centru comercial din sudul RomânieiMarea deschidere a hipermarketului Carrefour Râmnicu Vâlcea a avut loc ieri, ora 08:00, în prezența a sute de oameni

Râmnicu Vâlcea, 7 decembrie 2017: Carrefour România a deschis astăzi cel mai nou hipermarket în interiorul celui mai modern centru comercial din sudul României, Shopping City Râmnicu Vâlcea, ajungând astfel la un număr de 33 de magazine, în acest format, la nivel național. Carrefour Râmnicu Vâlcea le aduce locuitorilor din regiune o gamă variată de articole, cu peste 50.000 de produse, la cele mai mici prețuri. Astfel, noul magazin propune vâlcenilor o nouă experiență de cumpărături, la cele mai înalte standarde de calitate, venind în întâmpinarea lor cu cel mai nou și inovator concept de hipermarket. Aceștia pot găsi într-un spațiu modern și prietenos tot ceea ce au nevoie sub același acoperiș.

Date cheie ale noului hipermarket din Strada Ferdinand, Nr. 9, Râmnicu Vâlcea:

- suprafață de vânzare de 7.471 de m2

- 300 de angajați

- 27 de case de marcat dintre care 4 case „SELF CHECK-OUT”, fiind al doilea hipermarket Carrefour din România dotat cu această tehnologie, după Carrefour Băneasa și „CASA FAMILIEI”, pentru părinți și copii, cu o atmosferă de poveste, cu ajutorul casierelor costumate asemenea personajelor preferate pentru cei mici, fără standuri cu dulciuri

- aproximativ 1.000 de locuri de parcare, gratuite

- wi-fi gratuit și posibilitatea încărcării telefoanelor mobile de la acumulatori externi

- program: luni – duminică: 8:00 - 22:00

- telefon: 0374 708 700

 

„Ne bucurăm să fim prezenți și în Râmnicu Vâlcea cu un hipermarket, pentru că ne-am dorit să ne implicăm într-un mod mult mai activ în viața comunității din regiune. Oferim locuitorilor o nouă experiență de cumpărături, dintr-o gamă mult mai mare de peste 50.000 de produse, la cele mai mici prețuri, într-un spațiu modern și atractiv. La Carrefour a devenit deja o tradiție să oferim clienților noștri servicii de calitate și soluții inovative, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Elementul de noutate pentru cei mici este locul de joacă special amenajat lângă <<casa familiei>>  în care copiii, întâmpinați de casiere costumate ca în povești sau desene animate, se pot distra cât timp părinții își fac cumpărăturile. Pentru cei mari, am pregătit 4 case de marcat <<SELF CHECK-OUT>> pentru mai multă rapiditate, fiind al doilea hipermarket Carrefour din România dotat cu această tehnologie, în contextul în care timpul este cea mai valoroasă resursă”, a declarat Cătălin Samara, Director Marketing, Digitalizare și IT Carrefour România.

„Așteptăm cu drag ca vâlcenii să ne treacă pragul și să se bucure de o experiență de shopping la cele mai mici prețuri. Suntem încrezători că vom fi pentru vâlceni destinația preferată de shopping pentru întreaga familie, punându-le la dispoziție o gamă variată de produse, printre care se află și articole de la producătorii locali. Ne dorim ca prin prezența noastră aici să contribuim la dezvoltarea regiunii, atât pe piața forței de muncă, cât și pe cea a retailului modern. În plus, pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, venim în întâmpinarea clienților noștri. Astfel, până pe 10 decembrie oferim reduceri de 50% pentru toată gama de jucării. Reducerea va fi oferită sub formă de voucher, valabil doar în hipermarket la noi, la cumpărarea oricărui tip de produs, în perioada 11 - 31 decembrie 2017”, a adăugat Marius Vicol, Director de magazin Carrefour Râmnicu Vâlcea.

Cei peste 300 de angajați vâlceni care s-au alăturat familiei Carrefour își așteaptă clienții cu mii de produse, în zone special dedicate. Specialiștii de la standurile de legume și fructe, pește și măcelărie, gastronomie, brutărie și cofetărie sunt pregătiți să își ghideze clienții în alegerea produselor și preparatelor. Asistența personalizată este disponibilă și la standul de electronice și electrocasnice, iar diversitatea produselor se face prezentă și pe rafturile de produse de larg consum, textile prin gama TEX, dar și pe cele din bazar, unde poți găsi sute de produse pentru casă și menaj, bricolaj sau papetărie și grădină.

În plus, noii clienți Carrefor Râmnicu Vâlcea se vor putea bucura și de următoarele servicii financiare simple și rapide:

Cardul Carrefour (emitere și plata cu cardul de credit Carrefour, pentru a plăti cumpărăturile în rate și fără dobândă)

Multipay (magazinul acceptă multiple modalități de plată: cash, card, bonuri de masă, contactless, CarrefourPay)

CarrefourPay (aplicaț­ie gratuită pentru Android si iOS, pentru verificarea preț­urilor din magazin cu telefonul mobil, precum și pentru plata cumpărăturilor direct din aplicaț­ie)

Aplicația My Carrefour (aplicație mobilă pentru a vizualiza promo­țiile, catalogul, orarul, lista de cumpărături și pentru a scana produsele din listă; pentru deschiderea contului, se intră pe www.carrefour.ro)

MoneyGram (transfer de bani prin MoneyGram în România și în străinătate)

Pay Point (plata facturilor prin intermediul serviciului PayPoint pentru utilităț­i, rate, asigurări, credite etc.)

RomPay (terminal de plăți pentru diverse servicii)

ATM (bancomat, retragere numerar)

Bilete pentru evenimente (achizi­ționare de bilete pentru concerte, spectacole, meciuri prin Eventim)

Loteria Română –lozuri și jocuri (jocuri loto și loz instant la casele de marcat)

Reîncărcarea cartelelor telefonice (reîncarcarea cartelelor preplătite de la Orange, Vodafone sau Telekom, la orice casă de marcat)

Extinderea garanției (produsele electro-IT pot beneficia de extinderea garanț­iei cu 3 ani)

Retușuri gratuite la haine (ajustarea pe măsură a articolelor vestimentare cumpărate din Carrefour)

Carrefour Râmnicu Vâlcea a fost conceput astfel încât să devină destinația preferată de cumpărături pentru întreaga familie.

Mai multe detalii puteți găsi în magazine, pe site-ul Carrefour și pe pagina de Facebook a magazinului.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics