Director: Silviu POPESCULuni, 14 octombrie 2013
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
carrefour  
Local  
Sport  
National  
Administratia Finant  
Finante Publice  

Sondaj

Prima pagină
în format pdf



















Cartea generalului de brigadă (r) Aurel I. Rogojan, primită foarte bine la Râmnicu Vâlcea

În prezența a peste 100 de persoane, lansarea cărții generalului Rogojan, “Fereastra serviciilor secrete. România în jocul strategiilor globale”, a fost un imens succes. În sala care devenise la un moment dat neîncăpătoare s-au aflat oameni marcanți, printre care generalul colonel (r) Iulian Vlad și moderatorul întâlnirii, conf. univ. dr. Gabriela Rusu Păsărin. Atmosfera a fost una de excepție, cuvintele invitaților fiind foarte departe de vorbe goale (lucru cu care ne obișnuisem în ultima vreme). A fost o manifestare de excepție, organizată cu multă dibăcie de colenelul în rezervă Grigore Predișor.

Serviciile văd, ca și noi, efectele dezastruoase ale guvernărilor din ultimii 30 de ani. Dar ele pot scruta și neputința națională, “hrănită” de planurile cinice ale marilor puteri, de presiunile șantajiste ale vecinilor și de toleranța noastră păguboasă la trădare, incompetență, corupție. De la fereastra lor secretă, peisajul arată mult mai accidentat decât îl știm, dar atât de clar, încât se zăresc, documentate de arhive, până și contribuțiile otrăvite ale propriilor lor agenți. Poate vreun onest proiect de țară să ignore o asemenea geografie?”

Vom reveni în ziarul de mâine cu un reportaj de la această manifestare. (CDR )
Cuvinte cheie: Iulian Vlad, generalul Rogojan, Gabriela Rusu-Pasarin, Fereastra serviciilor secrete, Grigore Predisor
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic










©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics