Director: Silviu POPESCUMarti, 12 februarie 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  
Reportaj  

Sondaj Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice din Ostroveni găzduiește în prezent 74 de seniori74 de seniori sunt în prezent găzduiți la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice din Ostroveni ce funcționează sub tutela Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, dintre care 44 de femei și 30 de bărbați, cel mai vârstnic dintre aceștia lăudându-se cu vârsta de 98 de ani.

În ciuda fragilității specifice, epidemia de gripă declarată la nivel național nu a afectat locatarii acestei instituții, conducerea luând măsurile adecvate de protecție – furnizarea de măști de unică folosință tuturor vizitatorilor și montarea de distribuitoare de substanță dezinfectantă – și făcând totodată apel la aparținători ca, în cazul în care sunt suspecți că ar fi purtători ai acestui virus, să amâne vizita la rudele găzduite aici.

Celor 74 de seniori le sunt oferite cu regularitate evenimente cultural-sociale, următorul pe listă fiind un moment dedicat Zilei Îndrăgostiților din 14 februarie. În perioada următoare, după ce demersul va fi parcurs toate termenele legale, se va aproba și procedura de găzduire pe termen determinat, astfel încât familiile persoanelor vârstnice să poată pleca în vacanțe fără a duce grija acestora, rudele lor putând fi găzduite și asistate medical, în această perioadă, în cadrul Centrului.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics