Director: Silviu POPESCUJoi, 7 decembrie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
Agricultura  

Sondaj  CIECH Soda România l-a găzduit pe Moș Nicolae în drumul său către Casa PinocchioNoaptea trecută, un televizor Full HD nou-nouț, cu ecran mare, a ajuns la destinația din centrul de plasament Casa Pinocchio din Băbeni, Vâlcea, datorită ajutorului pe care echipa CIECH Soda România l-a dat Moșului Nicolae. Alte aproape 35 de kilograme de cadouri tradiționale de sărbători – ciocolată, creme din lapte, bomboane, jeleuri, biscuiți etc., au fost aranjate, cu ajutorul echipei, în pachete frumos decorate dedicate celor 19 copii cu vârste între 4 și 17 ani care locuiesc în această casă.

Cadourile de sărbători din această iarnă au însumat aproape 3000 Lei, reprezentând o parte a donației anuale pe care compania o face, ca parte a programului de suport comunitar, la care a fost adăugată contribuția personală a echipei CIECH Soda România. În ultimii patru ani, programul de sprijin al companiei s-a ridicat la 43.000 Euro.

În ultimii patru ani, echipa CIECH Soda România a dezvoltat o relație specială cu copiii din Casa Pinocchio și a devenit o prezență constantă în cadrul evenimentelor anuale importante ale copiilor, legate de educație și activități recreative. Programul comunitar CIECH Soda România a inclus muncă peste program pentru reclădirea și renovarea casei, dotarea cu echipamente necesare pentru viața de zi cu zi în Casa Pinocchio, precum tot ceea ce e nevoie pentru desfășurarea activităților școlare și recreative din acest centru.

"Copiii de la Pinocchio sunt ca o familie extinsă pentru echipa noastră și suntem bucuroși că ne-au acceptat prietenia. Sperăm ca sprijinul nostru să îi ajute să obțină o educație adecvată, o privire mai optimistă asupra propriilor posibilități de dezvoltare și asupra puterii pe care poți să o dobândești când lucrezi împreună cu ceilalți," a declarat Witold Urbanowski, CEO CIECH Soda România.

Despre CIECH Soda România

CIECH Soda România este prima unitate de producție CIECH Group din afara Poloniei și este singurul producător de sodă calcinată rămas activ în industria chimică din România. Uzina a fost preluată de Grupul CIECH în anul 2006. Echipa, de aproximativ 600 de persoane a CIECH Soda România, asigură soda calcinată și silicat de sodiu- solid și lichid pentru România, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Orientul Mijlociu și India.

Despre CIECH Group – 70 de ani de prezență pe piețele globale

CIECH este un grup internațional, gestionat profesionist, cu rădăcini poloneze și cu o poziție bine stabilită de lider al sectorului chimic în Europa Centrală și de Est. Fabrică produse care sunt utilizate la producerea unor articole necesare în viața de zi cu zi a oamenilor din întreaga lume – produse de ultimă generație și de cea mai înaltă calitate. Profitând de sprijinul unui investitor strategic de încredere, Grupul implementează o strategie de dezvoltare globală, extinzându-și vânzările pe piețele lumii. În același timp, combină abordarea modernă a afacerilor cu tradiția de producție care se întinde înapoi în timp până în anul 1882. Mai multe informații: www.ciechgroup.com

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics