Director: Silviu POPESCUVineri, 7 octombrie 2011
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
carrefour  
Politic  
Local  
Credinta  
International  
National  
Actualitate  
Cultura  
Utile  
Justitie  
Administratia Finant  

Sondaj

Prima pagină
în format pdf

Comisia Interregională pe Probleme cu Șomerii se întunește azi la Hotel Sofianu

Azi, 7 octombrie 2011, începând cu ora 9.30, la sala de conferințe a Grand Hotel Sofianu din Râmnicu Vâlcea se vor desfășura lucrările ședintei Comisiei Interregionale pe Probleme cu Șomerii.

Comisia Interregională pe Probleme cu Șomerii are drept scop punerea bazelor unor colaborări instituționale eficiente cu autoritățile locale din Regiunea Sud Muntenia și Sud Vest Oltenia. Comisia este o entitate fără personalitate juridică, și care a fost constituită în luna ianuarie 2011, sub egida Asociației Șanse Egale pentru Fiecare Craiova, în cadrul proiectului „Munca pe primul loc” și are ca membri reprezentanți ai unor instituții publice și organizații private care doresc să identifice oportunități pentru scăderea ratei șomajului în Regiunile Sud Vest Oltenia și Sud Muntenia și să elaboreze măsuri ce pot stimula ocuparea forței de muncă în zonele respective.

Proiectul „Munca pe primul loc” este finanțat din Fondul Social European, în cadrul Programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investește în Oameni! Acesta este implementat de către Asociația Șanse Egale pentru Fiecare Craiova, în parteneriat cu Tinguely International BV din Germania, Facultatea de Științe Socio - Umane - Universitatea din Craiova și Institutul Social Oltenia.


A. S.
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics