Director: Silviu POPESCULuni, 24 iulie 2006
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
carrefour  
Local  
Liber  
Sport  
Editorial  
International  
National  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfMeci amical

CSM Râmnicu Vâlcea - FC Argeș 0-4 (0-0)

Gheorghe CĂTĂLINOIU

Pe stadionul municipal din Zăvoi în data de 20.07.2006 CSM a debutat în fața publicului vâlcean cu o nouă conducere tehnică, Costel Pană antrenor principal, antrenori secunzi Mitică Teleșpan și Gabi Mngalagiu antrenor care se ocupă de copii și juniori din cadrul clubului csm, întâlnind într-un meci amical pe FC Argeș pitești pe un gazon excelent în fața unui numeros public prezent la meci. Vâlcenii au prestat un joc excelent în prima repriză fiind aplaudați la șcenă deschisă de publicul din tribună. Au jucat de la egal la egal cu valoroasa echipă argeșeană, pe alocuri chiar dominând-o în primele 40 de minute. După pauză Costel Pană a schimbat aproape întreaga echipă cu jucători tineri și talentați dând o replică mai slabă oaspeților, aceștia mai experimetați, cu un lot de jucători mai valoros, au marcat de 4 ori prin Bilașco, Noseda, Cruceru și Cristian Tănase. S-au jucat 3 reprize a 40 minute pe un timp foarte călduros, ambele echipe au testat întregul lot pe care îl au la dispoziție. În tribună s-a aflat marele antrenor profesor Florin Halagian care a apreciat în prima repriză jocul foarte bun al vâlcenilor din punct de vedere tehnic și tactic. E un început bun și promițător, se contureză o echipă de care se va vorbi într-un viitor foarte apropiat, echipa încă nu este omogenă, dar până va începe campionatul experimentatul antrenor Costel Pană are timp suficient să stabilească primul 11 de start în viitorul campionat care începe. Pană e un antrenor talentat, ambițios, învățând multe de la Florin Halagian fiindu-i și jucător și antrenor secund, credem că în scurt timp se va mai vorbi de acest talentat antrenor atât în fotbalul românesc și nu numai.
Formațiile:
Csm Rm. Vâlcea - Florin Pampea, Iosf Nelcea, Ion Cercel, Tiberiu Bier, Maruis Cumpănașu, Mihai Raicu, Constantin Robicek, Ionuț Morineanu, Ovidiu Ciortan, Victor Lepădatu, Alin Savu. După pauză au evoluat următorii: Udeanu, Daniel Bărbuț, Bogdan Mocioacă, Ali Calvin, Robert Pârvu, Alexandru Negruț. Petru Budean, Adascalitei, Victor Moț, antrenor principal Costel Pană, secunzi Mitică Teleșpan, Gabi Mangalagiu.
Fc Argeș - Vintilă, Chița, Bilașcu, Tănase, Prepeliță, Năstăsie (Doman minutul 25), Chiriță, Ionescu, Tachiș, Remnic, Douda. După pauză au evoluat următorii: Noseda, Bazzi, Cruceru, Negru, Cristian Tănase, Crivac, Poienaru, Guso și Moșneag, antrenor Gianninni Giuseppe.
Brigada de arbitri vâlceană condusă la centru de Adrian Comănescu la linii Paolian Păunescu și Nicolae Dobre au avut o prestație foarte bună de unde se poate observa că arbitrajul vâlcean are un viitor asigurat.
La conferința de presă după meci antrenorul Italian Gianninni Giuseppe a declarat: „Nu am jucat deloc bine așa cum am făcut-o împotriva Universității Craiova. Vâlcea este o echipă foarte bie organizată care a jucat bine timp de 80 minute. Doresc numai success CSM-ului si conducerii clubului, o performanță mai bună decât în sezonul trecut si va promova” a declarat Principele.

Jos Argesu (de cristi - 24/07/2006 21:07)
Ce-a mai naspa echipa. UUUUU!!!
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics