Director: Silviu POPESCUMiercuri, 13 septembrie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
International  
National  

Sondaj  Cultură de cannabis, descoperită în județul VâlceaPolițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Vâlcea au efectuat 3 percheziții într-o cauză în care se efectuează cerctări pentru cultivare și comercializare de cannabis. Au fost ridicate 18 plante de cannabis, țigări confecționate artizanal, fragmente vegetale și un dispozitiv pentru confecționat țigări artizanale.

La data de 12 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea și procurorii D.I.I.C.O.T. B.T. Vâlcea, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat  3 percheziții domiciliare pe raza județului Vâlcea, la sediul unei întreprinderi individuale și la locuința a două persoane.

Activitățile au vizat persoane bănuite de creșterea și dezvoltarea unor culturi de cannabis.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2017, un bărbat, de 25 de ani, din județul Vâlcea, ar fi pus bazele unei culturi de cannabis, la locuința bunicii sale.

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate 18 plante de cannabis, telefoane mobile, țigări confecționate artizanal, un flacon ce conținea fragmente vegetale de culoare verde  și un dispozitiv pentru confecționat țigări artizanale.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea și Poliției Orașului Bălcești.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics