Director: Silviu POPESCUMarti, 16 aprilie 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Politic  
Local  
National  
Mica publicitate  

Sondaj  Cum poți să ajuți copiii vulnerabili, de Paști: Donează seturi de igienă pentru aproape 1800 de copii, alături de Fundația World Vision RomâniaLa țară, în România secolului 21, peste jumătate dintre copii nu au condiții să se spele în fiecare zi

Șase milioane de locuitori din mediul rural trăiesc în locuințe fără baie în casă și fără apă curentă, iar produsele de bază pentru igienă sunt un lux. Consecințele lipsei condițiilor primare pentru igienă au repercusiuni pe termen lung: murdăria aduce cu sine boli grave, precum hepatita A, din cauze care ar putea fi prevenite.

Astfel, în perioada sărbătorilor de Paști, Fundația World Vision România desfășoară o campanie prin care își propune să cumpere seturi de igienă cu produse de bază pentru 1796 de copii vulnerabili. Prețul unui set de igienă este 62 lei, iar pentru ca obiectivul campaniei să fie atins și pentru ca toți cei 1796 de copii să beneficieze de produse de igienă de bază (săpun, șampon, pastă de dinți, periuțe de dinți sau deodorant), este nevoie de aproximativ 24.000 euro.

Donațiile pot fi făcute online, pe site-ul https://worldvision.ro/campanie/. Perioada de desfășurare a campaniei este aprilie 2018 – mai 2019.

 “Din păcate, extrem mulți copii din România nu beneficiază de condiții decente de trai, nu au apă curentă, au toaleta în afara casei, nu au unde să se  spele și, din cauza lipsei posibilităților materiale, nu își pot cumpăra nici măcar produse de igienă de bază, cum ar fi săpun sau periuță de dinți. și noi ne dorim și lucrăm pentru ca acești copii să beneficieze de educație, să reușească să iasă din cercul sărăciei, dar cum să faci asta când ție îți lipsesc lucruri elementare, când efectiv nu ai cu ce să te speli? Așa că, de Paști, haideți ca împreună să  le facem lumea mai curată acestor copii!


Adresăm tuturor rugămintea de a se alătura campaniei noastre și  de a doua unul sau mai multe kit-uri de igienă, printr-un click aici:
https://worldvision.ro/campanie/. Singuri putem face puțin, dar împreună putem face atât de mult!”, a declarat Mihaela Nabăr, Director Executiv, Fundația World Vision România.

Existența facilităților sanitare în gospodăriile rurale românești constituie o condiție importantă pentru asigurarea unei igiene corespunzătoare a copiilor, aceasta fiind în opinia medicilor de familie una dintre principalele cauze ale îmbolnăvirii copiilor sub 5 ani. Igiena personală a  copiilor  presupune  cel  puțin  spălat  pe mâini înainte  de  fiecare masă, pe dinți de două ori pe zi  (dimineața și seara), iar pe corp măcar o dată pe zi.  Conform  Organizației Mondiale a Sănătății, igiena mâinilor permite prevenția răspândirii microbilor și cel puțin a  așaziselor boli ale mâinilor murdare.

Implică-te și ajută și tu copiii nevoiași să aibă, de Paști, produse de igienă de bază. Donează pe site-ul campaniei https://worldvision.ro/campanie/ un kit de igienă în valoare de 62 de lei sau orice sumă dorești.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics