Director: Silviu POPESCUVineri, 20 iulie 2012
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
carrefour  
Local  
Sport  
National  
Sănătate  
Actualitate  
Cultura  
Turism  
Interviu  
Învațământ  

SondajCupa României la Hard Enduro, la Voineasa

Clubul Sportiv “Free Bike Team” Râmnicu Vâlcea organizează în perioada 20- 22 iulie 2012, în Munții Lotrului, cea de-a 6-a ediție a competiției de motociclism pe teren variat Enduro-Maniaco-Depresiv. Concursul reprezintă cea de-a 3-a etapă dintr-o serie de 5 organizate în 2012 împreună cu Federația Română de Motociclism în cadrul Cupei României de Hard Enduro, contând în clasamentul general al Campionatului de Hard Enduro al României.
Competiția este organizată în parteneriat cu Instituția Prefectului Vâlcea, Primăria Municipiului Rm.Vâlcea, Primăria Voineasa, Primăria Malaia, Clubul Rotaract Râmnicu Vâlcea și cu Direcția Județeană de Tineret și Sport.
Ediția din acest an a „ENDURO-MANIACO-DEPRESIV” se va desfășura în perioada 20-22 iulie în Munții Lotrului. Concursul reprezintă cea de-a treia etapă din 2012 a Campionatului Național de Hard Enduro organizat de Federația Română de Motociclism. Tabăra de bază va fi în stațiunea Voineasa de unde se va da și startul competiției.
„ENDURO-MANIACO-DEPRESIV” are drept scop promovarea atât a motociclismului în afara asfaltului cât și a traseelor montane ce pot fi parcurse cu motocicletă, ATV-uri, bicicletă sau cu alte mijloace de deplasare.
Competiția, deși națională, se va bucura și de participarea atât a unor sportivi de la cluburi de profil din Ungaria, Bulgaria, Germania, Austria, Anglia sau Grecia, cât și a unora independenți din majoritatea țărilor nordice europene.
Cei mai mulți piloți promovați și sprijiniți de organizatori fac parte din elita sportului cu motor românesc ocupând locuri pe podiumurile curselor interne de enduro, endurocross, hard-enduro, precum și clasări foarte bune în concursuri internaționale precum Red Bull Romaniacs, raliul Faraonilor, Paris-Dakar sau Erzberg.
Concursul se va desfășura pe durata a trei zile, prima fiind destinată calificărilor, spectaculoase pentru public, iar celelalte două pentru traseu. În cazul acestuia din urmă, în prima zi sunt vizați 110 km, iar în cea de-a doua, 55 km. Festivitatea de premiere va avea loc în după-amiaza zilei de duminică.
Numărul persoanelor implicate în acest concurs va fi de aproximativ 450-600 însumând organizatori, membri ai Federației Române de Motocross, piloți, oficiali guvernamentali, reprezentanți ai Jandarmeriei, ai Poliției, voluntari și presă. Acest lucru este îmbucurător pentru dezvoltarea turismului de competiție sau de agrement în localitățile Voineasa, Malaia sau Brezoi, mai ales ca în anul acesta sunt anunțate în zona Obârșia Lotrului - Vidra o serie de competiții sportive de maraton sau MTB, precum și inaugurarea unei pârtii de schi.
Traseul va fi oferit atât digital (GPS), cât și scris pentru public și mass media. Acesta va cuprinde puncte de acces pentru zonele spectaculoase, ele fiind marcate cu siglele sponsorilor. Cameramanii și fotografii vor putea tranzita majoritatea acestor puncte. Fiecare participant din țară, dar și din străinătate va beneficia de un DVD cu filmări și fotografii din timpul concursului.
„ENDURO-MANIACO-DEPRESIV” a stârnit deja interesul mass mediei locale, naționale și chiar internaționale. Posturi de televiziune precum Digi TV, GSP TV, PRO TV, postul german DSF ce se ocupă de transmisia Moto GP, dar și posturile de radio KissFM, MagicFM și Radio România Actualități și-au exprimat până acum disponibilitatea pentru știri sau transmisia evenimentului. De asemenea, realizatorul tv, Dani Oțil, a confirmat participarea la concursul nostru în proba „profi” și le-a adresat organizatorilor invitația pentru promovarea evenimentului în cadrul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”.
Printre organizatori, îi amintim pe vâlcenii Ștefan Ene, președinte Free Bike Team și Cătălin Scobiola - Free Bike Team.
Kandy Reisenauer
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics