Director: Silviu POPESCUVineri, 9 octombrie 2015
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Politic  
Local  
Sănătate  
Actualitate  
Cultura  
Turism  
Horoscop  
Mica publicitate  
Social  
IT & C  
Retete  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfDoi tineri ai Forumului Cetățenesc pentru Acțiune Socială și Educație Civică – Vâlcea prezenți la seminarul „EVS Mentors+ in Action in Balearic Islands” În perioada 16-21 septembrie,  un grup de 31 de persoane provenind din 16 organizații din 10 țări precum Spania, Croația, Franța, Turcia, Italia, Polonia, Ungaria, Germania, Estonia și România, au participat în Insula Menorca – Spania la un seminar cu titlul „EVS Mentors+ in Action in Balearic Islands”.

Seminarul s-a adresat  mentorilor cu experiență de mentorat cât și  viitorilor mentori SEV. țara noastră a fost prezentă la acest eveniment, având prezenți doi tineri  din cadrul Forumul Cetățenesc pentru Acțiune Socială și Educație Civică – Vâlcea. În cadrul evenimentului  s-a promovat  Serviciul Europrean de Voluntariat al Programului Erasmus+, prin punerea în practică a câtorva activități specifice  mentorilor SEV, împărtășind fiecare participant, metode de  lucru, bune practici precum și instrumente necesare la construirea unei rețele europene de mentorat.

 

 

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics