Director: Silviu POPESCUVineri, 30 decembrie 2011
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Politic  
International  
National  
Actualitate  
Opinii  
Justitie  
Urari de sarbatori  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfDolj: Interlopii arestați după ce au făcut scandal într-un local din Craiova rămân după gratii

Cei cinci interlopi, printre care se află și cunoscutul Enryco Constantinescu, arestați preventiv după ce săptămâna trecută s-au bătut într-un local din centrul Craiova, rămân în continuare după gratii ca urmare a deciziei de miercuri a Tribunalul Dolj prin care a respins recursurile formulate de aceștia.

Magistrații Tribunalului Dolj au respins, miercuri, recursurile formulate de Marian Surdu, Dragoș Leontinescu, Valentin Ancuța, Enryko Constantinescu și Paul Ciovică împotriva hotărârii Judecătoriei Craiova, instanță care a decis arestarea preventivă a celor cinci pentru 30 de zile. Cele cinci persoane, împreună cu Marin Pruiu care a primit mandat în lipsă, sunt acuzați de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii publice după ce, în noaptea de 21 spre 22 decembrie, s-au bătut în barul Las Vegas, din Craiova.

Polițiști IPJ Dolj și Poliției Municipiului Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în noaptea de 21/22 decembrie, într-un bar din centrul Craiovei a avut loc o altercație între mai multe persoane. În baza cercetărilor efectuate și a propunerii de arestare preventivă a procurorilor, Judecătoria Craiova a emis, vineri, 23 decembrie, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru trei din cei șase interlopi - Marian Surdu, Dragoș Leontinescu și Valentin Ancuța. Pentru că ceilalți trei nu s-au prezentat inițial în fața instanței, Judecătoria Craiova a disjuns cauza.

Judecătoria Craiova a emis, marți, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile și pentru Marin Pruiu, Enryko Constantinescu și Paul Ciovică. Enryko Constantinescu și Paul Ciovică s-au prezentat, marți, în fața instanței, iar pe numele lui Marin Pruiu a fost emis mandat de arestare preventivă în lipsă.

Hotărârile Judecătoriei Craiova au fost atacate cu recursuri la Tribunalul Dolj, iar Tribunalul Dolj a respins aceste recursuri.

Enryko Constantinescu, unul din capii lumii interlope din Craiova, a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri intens mediatizate.
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics