Director: Silviu POPESCUMiercuri, 22 octombrie 2014
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Local  
International  
Actualitate  
Cultura  
Administratia Finant  

SondajDouă companii din Turcia și China, interesate de OltchimLiderul PSD Vâlcea și președinte al Consiliului Județean, Ion Cîlea, a afirmat ieri, că două companii, din Turcia și respectiv China, și-au anunțat intenția pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni de la Oltchim.

 

„La ultima discuție pe care am purtat-o la Ministerul Economiei, am fost informat că sunt două companii interesate de preluarea pachetului majoritar de acțiuni de la Oltchim, o companie din Turcia și una din China. Aceste companii se pare că urmăresc toate datele și modul cum se redresează combinatul vâlcean și sunt șanse ca în decembrie să avem vești bune în cazul privatizării combinatului, sper eu și privind o dimensionare a locurilor de muncă la această societate”, a spus președintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea.

 

Totodată, în cadrul aceleiași conferințe de presă, senatorul Laurențiu Coca, vicepreședinte al PSD Vâlcea, a anunțat că o companie multinațională din industria componentelor auto a semnat deja pentru schemele de ajutor de stat pentru IMM-uri și va crea în județ peste 1.000 de noi locuri de muncă.

 

„La acestea se adaugă și faptul că Guvernul Ponta a achitat o parte din restanțele de la pârtia de schi și deci activitatea poate fi reluată. Vâlcea își va reveni astfel din punct de vedere al locurilor de muncă”, a mai spus senatorul social democrat Laurențiu Coca.

 

x (de x - 22/10/2014 15:15)
Ăștia chiar mai cred? Nu sunt convins!
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics