Director: Silviu POPESCUMiercuri, 5 martie 2014
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
carrefour  
Politic  
Local  
Sport  
National  
Sănătate  
Actualitate  
Cultura  
Interviu  
Horoscop  
IT & C  
Retete  
Finante Publice  
Bancuri  

Sondaj

Implementarea proiectelor de cooperare

Asociația Grupul de Acțiune Locală „Microregiunea Horezu” anunță prelungirea apelului de selectie pentru depunerea proiectelor pe măsura: 421 – Implementarea proiectelor de cooperare.

Data prelungirii apelului de selectie: 03.03.2014
Data limită de depunere a proiectelor: 04.04.2014
Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect este de 30.000 euro
Fond public disponibil alocat pentru Masura 421 este de 50.000 euro.

Beneficiari eligibili: Grupuri de Acțiune Locală beneficiare ale Măsurii 431 – Sub măsura 431.2 “Funcționarea Grupului de Acțiune Locală, dobândirea de competențe și animarea teritoriului” care au încheiat contract de finanțare cu APDRP în cadrul acestei submăsuri; Alte persoane juridice organizate în conformitate cu abordarea LEADER care își desfășoară activitatea pe teritoriul unui Grup de Acțiune Locală beneficiar al Măsurii 431 – Sub-măsura 431.2 “Funcționarea Grupului de Acțiune Locală, dobândirea de competențe și animarea teritoriului”, care are încheiat contract de finanțare cu APDRP în cadrul acestei sub-măsuri. 

Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele de conformitate și eligibilitate menționate în ghidul solicitantului pentru măsura 421 în vigoare la momentul lansării apelului, disponibil pe site-ul Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit – www.apdrp.ro sau pe site-ul Minsterul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale - www.madr.ro, precum si in Planul de Dezvoltare Locala al GAL “Microregiunea Horezu” si fisa masurii dispnibila pe site-ul www.galmicroregiuneahorezu.ro

Depunerea proiectelor pentru masurile mentionate mai sus se va face la sediul Asociatiei GAL Microregiunea Horezu, str. 1 Decembrie nr. 11, Casa de Cultura Constantin Brancoveanu, corp B, Horezu, jud. Valcea, de luni pana vineri intre orele 10:00-16:00. 

Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați pagina noastră de internet: www.galmicroregiuneahorezu.ro sau site-ul APDRP: www.apdrp.ro sau MADR: www.madr.ro. 

Detalii referitoare la desfășurarea sesiunii puteți obtine la numărul de telefon: 0250861305 sau pe adresa de e-mail galhorezuâhorezuland.ro, dar și la sediul Grupului de Acțiune Locală „Microregiunea Horezu”, unde puteți solicita in mod gratuit informații despre măsura si ghidul masurii, in format tiparit sau electronic (CD/DVD).
Cuvinte cheie: ramnic, curierul de ramnic, www.ramnic.ro, curierul de rimnic, valcea, ziare valcea, curierul de valcea, microregiunea horezu
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics