Director: Silviu POPESCUVineri, 16 mai 2008
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
carrefour  
Politic  
Local  
Sport  
National  
Reportaj  
Actualitate  
Cultura  
Turism  
Interviu  
Utile  
Diverse  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfÎn comuna Fârtățești, primarul, ing. Nicolae Voicescu, execută lucrări de mare amploare

Aflăm de la primarul localității amintite că s-au finalizat obiectivele: Biserică nouă cu hramul Sf. Mihail și Gavril în satul Giuleștii de Sus; stații de autobuz în toată comuna Fârtățești; lucrări de canalizare în toată localitatea; Biserică nouă în satul Dejoi. Au fost continuate lucrările de reparații capitale și modernizare la Școala cu clasele I-VIII Rusănești; pregătirea drumului DJ 676 Giulești – Popești – Dăncăi – Stănculești – Tanislavi – Dozești – Cățetu, în vederea asfaltării; pregătirea drumului pentru pietruire în satele Nisipi și Becșani; pregătirea drumului DC 81 Fârtățești – Valea Ursului – Dozești în vederea asfaltării.
Am trimis toți copiii care învață în cele 9 grădinițe și 9 școli din comuna Fârtățești, în excursii gratuite la Mănăstirile din județul Vâlcea și Gorj.
„Să vă dea Dumnezeu viață lungă. Multă sănătate, fericire, să aveți mare încredere în mine și să fim alături în următorii 4 ani începând cu data de 1 iunie 2008”

Nicolae Voicescu, primarul comunei Fârtățești
primar voicescu (de ionescu - 16/05/2008 02:05)
-De ce nu s-a ocupat de bisericile din Dejoiu si Giulesti pana acum? Interventia trebuia facuta cu mult timp inainte la aceste lacase de cult. -Primaria Fartatesti este un adevarat "VOICESCU srl" unde lucreaza rudele sale.-S-a organizat vreo licitatie ptr.confectionarea adaposturilor ce se planteaza in statiile de autobuze sau e tot o afacere a lui cu TUR GABRIEL ce se afla pe lista electorala a PSD-ului impreuna cu mama sa? -A fost interesat de asfaltatrea drumului spre VALEA URSULUI ptr.ca pe acolo locuieste el si socrul sau...-Unde a plecat microbuzul...VWJ in seara de 13 mai dupa sedinta de consiliu pe la ora 22 ? Pe microbuz scria TRANSPORT COPII...-Acelasi microbuz ducea niste persoane catre DEJOIU duminica trecuta pe la pranz...Asta nu e abuz in functie domnule primar ca se folosesc microbuzele prt plimbarea consilierilor PSD. sau a fotbalistilor?...-Daca intereseaza pe cineva (poate inspectoratul invatamantului jud.),rog sa fiu contactat..
primar fartatesti (de fartat - 16/05/2008 09:16)
adevarul este ca primarul actual este un mare bandit. vrea sa ne spuna el cum a reusit sa aiba patru case patru masini si cum a bagat toate neamurile in primarie:sotia contabil 'cumnata secretar 'varul cu registrul agr. paznici 'PADURARI 'SOFERI ETC. CE MAI CLICA LUI VOICESCU. OAMENI BUNI SA PUNEM DE O SCHIMBARE
PRIMAR MAFIOT (de IORGU - 16/05/2008 09:28)
OAMENI BUNI PUNETI MANA DE LA MANA PRIN VOT SA'L SCHIMBAM PE MAFIOT. CEI CARE STIU SPUNETI AFACERILE LUI SPUNETI SI LA ALTI FRATI PARINTI BUNICI SE LAUDA CU DRUMURI APA CANALIZARE BISERICI SCOLI ... AIUREA HOTII HOTII ....OPRITI HOTUL.
primar voicescu (de vasilescu - 16/05/2008 16:37)
bravo ionescule .imi place ca ai atitudine civica .si vad ca sti multe. am mai auzit si eu cite ceva.pai daca sti spune la alti ....si alti la alti ....sa inteleaga toti ....sa scapam comuna din ghearele mafiotului.
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics