Director: Silviu POPESCUMarti, 5 octombrie 2010
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
carrefour  
Economic  
Local  
Sport  
Sănătate  
Interviu  
Agricultura  
Horoscop  
Justitie  
Mediu  
Învațământ  
Comunicate de presă  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfISJ Vâlcea a stabilit organigrama cercurilor pedagogice pentru anul școlar în curs

Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea a stabilit organigrama cercurilor pedagogice pentru anul școlar 2010-2011. Astfel, primul cerc pedagogic va avea loc luna viitoare pe 5 noiembrie. Cel de-al doilea se va desfășura pe 7 martie 2011, iar cel de-al treilea, pe 21 mai 2011.
Atribuțiile șefilor de cercuri pedagogice sunt următoarele: elaborează planul de activitate anual și graficul activităților cercului pedagogic; consiliază cadrele didactice în procesul de elaborare a proiectării didactice și a planificărilor semestriale, a instrumentelor de evaluare și notare. De asemenea aceștia trebuie să realizeze: organigrama, tabelul nominal cu membrii cercului pedagogic; întocmește mape didactice (programe școlare, modele de proiecte de lecție, lucrări metodice, colecții de teste utilizate ca probe de evaluare, subiecte date la concursurile școlare, etc), monitorizează desfășurarea activităților propuse elaborează informări semestriale și la cererea inspectorului de specialitate, asupra activității cercului pedagogic; facilitează analiza și dezbaterea programelor și manualelor școlare; organizează schimburi de experiență, prin interasistente și lecții deschise, în scopul cunoașterii și generalizării celor mai bune metode și procedee didactice; popularizează exemplele de bune practici în vederea modernizării predării și învățării; semnalează inspectorului de specialitate probleme cu care se confruntă cadrele didactice în activitatea lor.
Informațiile ne-au fost oferite de Ana Maria Floroiu, purtător de cuvânt al ISJ Vâlcea. 

Ada GRIGORE
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics