Director: Silviu POPESCUJoi, 21 aprilie 2011
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Politic  
Local  
Sport  
International  
National  
Actualitate  
Mica publicitate  
Utile  
Urari de Paste  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfISU și SMURD la datorie

În data de 19.04.2011, pompierii militari, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea, au intervenit în com. Mălaia, sat Ciungetu, pentru stingerea unui incendiu de pădure -litieră (vegetația uscată de la nivelul solului din pădure)
Incendiul este într-o zonă de munte greu accesibilă fiind necesară deplasarea pe jos circa 2 km de la drumul de acces.
Pentru stingerea incendiului au fost mobilizate cadre din turele libere, pentru cele două zile, atât de la Detașamentul de Pompieri Rm. Vâlcea cât și de la Garda de intervenție Brezoi. La acțiunea de stingere participă și S.V.S.U. Mălaia și angajați ai Ocolului Silvic.
Intervenția s-a desfășurat din jurul orei 13 până la ora 21:00, iar în cursul zilei de astăzi se va continua până la lichidare.

În data de 19.04.2011, membrii echipajelor SMURD, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea, au fost solicitați la 7 situații de urgență.
Echipajele au acționat în localitățile: Drăgășani, Fârtățești, Rm. Vâlcea și Mălaia. S-a intervenit pentru: trei stări generale de rău, o stare de agitație, o stare de inconștiență, dureri în piept și o halenă alcoolică.
După acordarea primului ajutor medical, pacienții au fost monitorizați și transportați la cele mai apropiate unități spitalicești.

Compartimentul  de Informare  și Relații Publice
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics