Director: Silviu POPESCUMarti, 20 septembrie 2016
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
Sport  
International  
National  
Actualitate  
Mica publicitate  

Sondaj  Lege pentru reintroducerea uniformei în școli, ca element de prestigiu și identitateAm lansat în urmă cu câteva săptămâni, pe una dintre rețelele de socializare, o dezbatere cu privire la oportunitatea reintroducerii uniformei în unitățile de învățământ.

În urma analizei comentarilor, mi-a fost confirmată necesitatea lansării unei inițiative legislative cu privire la reintroducerea unei ținute sau a unui însemn specific (insigna) la nivelul fiecărei școli care să le aducă astfel elevilor sentimentul de mândrie și apartenență la o unitate de învățământ de prestigiu.

Este un pas spre echilibru și decență, menit să îi învețe pe copiii noștri să se evalueze în funcție de calitățile și abilitățile lor, nu în funcție de ceea ce poartă.

În plus, încurajează spiritul competitiv interșcolar și solidarizează echipele elevilor. Totodată, reprezintă un element de identitate și un reper important pentru copiii noștri.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele despre care consider că ar trebui să capete autoritate, pentru a mai face un pas către un mediu de studiu echilibrat.

Cu deosebit respect,

 

Deputat Romeo RăDULESCU

Grupul Parlamentar PSD

Circumscripția electorală nr. 40

Colegiul uninominal nr. 1 – Județul Vâlcea

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics