Director: Silviu POPESCUMarti, 16 aprilie 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Politic  
Local  
National  
Mica publicitate  

Sondaj Miercuri, 17 aprilie, la ora 17.00, la Filarmonica ”Ion Dumitrescu”,

Râmnicenii sunt invitați la dezbaterea publică a proiectului de buget local pe 2019Primăria Râmnicu Vâlcea îi invită pe cetățenii care vor să se implice în viața comunității locale să ia parte miercuri, 17 aprilie, la ora 17.00, la Filarmonica ”Ion Dumitrescu”, la dezbaterea publică a proiectului de buget al municipiului pe anul 2019.

Proiectul de bugetul local, estimat pentru acest an la o valoare totală de 194.724.000 lei, a fost postat pentru consultare pe site-ul primăriei, la adresa www.primariavl.ro, încă din data de 1 aprilie, împreună cu propunerile de investiții avute în vedere de administrația locală pentru anul în curs.

În vederea unei cât mai bune popularizări a acestei dezbateri publice, au fost afișate câteva zeci de postere în spațiile publice și în locurile special destinate din oraș, iar inspectorii zonali și cei din cadrul serviciului Relații cu Asociațiile de Proprietari au distribuit mai multe sute de anunțuri la intrările în scările blocurilor.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics