Director: Silviu POPESCUVineri, 12 octombrie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
International  
Agricultura  

Sondaj Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici

Există șanse ca salariul minim pe economie să crească înainte de 1 ianuarie 2019Salariul minim pe economie ar putea crește la 2.050 lei înainte de 1 ianuarie 2019, a declarat la TVR1, ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, precizând că se face o analiză la ministerul de resort.

"Cel târziu de la 1 ianuarie 2019 (va crește salariul minim pe economie n.r). Discutăm la Finanțe. La Ministerul de Finanțe ești obligat să faci o analiză pe fiecare posibilitate (...) Analizăm absolut tot. și un astfel de scenariu. (...) O să discutăm în Guvern. Sunt șanse. Este o decizie care se va lua în urma unei analize pe care Ministerul de Finanțe o face, o discutăm în Guvern", a spus Teodorovici.

Întrebat dacă sunt șanse ca salariul minim să crească la 2.050 lei la final de an, ministrul Finanțelor a răspuns: "Da. Am spus cel târziu (la 1 ianuarie 2019, n.r.). Dacă am spus cel târziu, e implicit că poate fi mai devreme. Când mai devreme? Vedem care sunt calculele, propuneri. Se face această analiză la Finanțe".

Totodată, Eugen Teodorovici, a mai afirmat că se va ști exact de unde vor veni sumele după rectificarea pe care Guvernul intenționează să o facă în noiembrie.

În prezent, salariul minim este de 1.900 lei brut/lună.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics