Director: Silviu POPESCUMarti, 3 august 2010
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
carrefour  
Local  
National  
Comunicate de presă  

Sondaj

Organizația Județeană PSR Vâlcea își caută sediu

În cursul zilei de vineri, pe adresa redacției am primit o invitație, din partea Organizației Județene Vâlcea a Partidul Socialist Român (PSR) în care am fost invitați la o conferință de presă, ce a avut loc sâmbătă dimineața.
Ne-am gândit să-i onorăm cu prezența, așa, de dragul vremurilor de altădată.
După ce am bâjbâit minute bune prin scuarul Mircea cel Bătrân, am găsit într-un final sediul...nu, nu sediul partidului, ci sediul editurii Fortuna pentru că acolo a avut loc conferința de presă.
La intrare am fost întâmpinați de președintele Organizației Județene Vâlcea, Petre Popa care își aștepta membrii.
La conferință au fost prezenți, alături de președintele PSR Vasile Orleanu, reprezentanți ai partidului veniți taman de la București.
Originar din zona Vâlcii, din Cernișoara mai exact, președintele Vasile Orleanu s-a arătat dezamăgit de reorganizarea partidului la Vâlcea.
„Sunt profund dezamăgit de faptul că nu avem un sediu aici și că trebuie să apelăm la bunăvoința vechilor prieteni. Însă avem încredere că la Vâlcea se poate face ceva, noi nu suntem partid comunist, ci socialist, momentul în care ne-am hotărât să ne reafirmăm în societate este prielnic. Noi ca partid nu am susținut politica de după ’90. Am asistat la 20 de ani de dezastru, în Europa sunt destule partide socialiste și de aceea încercăm să ne dezvoltăm și noi. Acest partid poate să fie dezvoltat, să fie consolidat și să fie pregătit de luptă”, a declarat Vasile Orleanu.
Principalele probleme discutate în cadrul conferinței au fost cea a sediului și cea a membrilor, adică cele mai importante.
„Am făcut cerere la Primărie de foarte mult timp, am insistat și nimic, nu am primit niciun răspuns, ne luptăm cu morile de vânt, cât despre membri avem câțiva simpatizanți, însă dorim să dezvoltăm acest partid”, a mărturisit Petre Popa.
După spusele președintelui, la nivel național ar fi aproximativ 30.000 de membri PSR, la Iași fiind o organizație puternică al cărui președinte are numai 24 de ani.
După mai bine de o oră de discuții, au urmat și concluziile, organizația de la Vâlcea trebuie să-și găsească un sediu și să atragă cât mai mulți membri.
(A.G)
PSR = UN CACAT (de Muncitorul - 03/08/2010 13:59)
Niste kkti (de Naiba Ghem - 03/08/2010 18:32)
PSD, PCR si PSR= un mare kkt! PDL< mai mare ca toti si cu mot! Buah!
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics