Director: Silviu POPESCUMarti, 24 februarie 2015
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Politic  
Local  
Credinta  
Sănătate  
Actualitate  
Cultura  
Opinii  
Social  
Mediu  
Învațământ  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfSatul de vacanță al Oltchim se degradează în așteptarea unui investitorSatul de vacanță al Oltchim, situat pe malul râului Olt, în comuna Dăești, cândva un campus exclusivist, unde salariații de la combinat beneficiau de concedii în case de odihnă, cu terenuri sportive, ștrand și alte facilități, a ajuns în prezent să fie o ruină, așteptându-se un investitor care ar putea revitaliza zona.

 

"Acolo sunt 4.065 de metri pătrați de teren care aparțin în prezent Oltchim iar activele sunt ale sindicatului. Din păcate criza prin care trece combinatul și-a pus amprenta și asupra acestui sat de vacanță. Noi, ca sindicat, ne-am dori să se găsească un investitor care să cumpere acest teren care este evaluat la 50.000 de euro și în urma unui parteneriat cu noi să refacem această zonă. Dar nu a venit nimeni până în prezent", a declarat liderul sindicatului liber Oltchim, Mihai Diculoiu.

 

Și primăria din Dăești ar fi interesată de cumpărarea acestui spațiu, numai că oferta administrației a fost refuzată de proprietari.

 

Satul de vancanță al Oltchim a fost construit în anii 80 și timp de peste 20 de ani a fost o zonă de agrement cu circuit închis pentru angajații combinatului.

 

Situat la 3 kilometri de Râmnicu Vâlcea, satul de vacanță se află pe malul stâng al Oltului, într-o pădure și avea în vremurile bune case de vacanță, restaurant, piscină, terenuri de sport și de joacă pentru copii.

 

În ultimii ani, acesta a fost abandonat iar de doi ani, de când combinatul se află în insolvență, singurele activități care se desfășoară aici sunt doar tunsul ierbii și toaletarea copacilor.

 

Gresit (de eu - 24/02/2015 06:57)
Satul de vacanta se degradeaza din cauza incompetentei sindicalistilor. Imaginea satului de vacanta este a unui pretext de constructii imbecile trantite acolo pentru a putea fi incasat un parandarat sub forma unor constructii in alta parte. Daca cineva verifica datele constructiilor, probabil corespund cu datele la care conducerea si-a renovat niste case. Inteleg ca acum cineva vrea sa se faca proprietar asupra satului insa cum a ajuns acesta din patrimoniul Oltchim la sindicat si de ce sindicatul nu angajeaza un om competent care sa il aduca pe profit?. Satul de vacanta Fedelesoiu este imaginea reala a sindicatului Oltchim. Ei stiu doar cum sa zeciuiasca roata care se invarte, nu stiu sa o faca sa se roteasca.
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics