Director: Silviu POPESCUMarti, 30 septembrie 2014
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Politic  
Local  
National  
Actualitate  
Mediu  
Eveniment  
Finante Publice  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfParcul Industrial Drăgășani oferă teren în concesiune la 0,5 euro pe metru pătratPrimăria Drăgășani așteaptă investitorii să dezvolte afaceri în noul parc industrial care se întinde pe o suprafață de 16 hectare și unde concesiunea se ridică la 0,5 euro pe metru pătrat pe un an.
“Important este să existe dorință de a investi din partea companiilor și dorință de a munci din partea celor care sunt în căutarea unor locuri de muncă. Este clar că în Drăgășani avem încă o forță calificată de muncă și dacă nu, orice este posibil, se poate califica. Aici la Drăgășani este posibil orice tip de industrie, de la confecții, la cauciucuri sau agro-industrie, suntem un bazin viticol și un bazin legumicol. Momentan, ne aflăm la aducerea utilităților - apă, electricitate și canal”, a declarat primarul municipiului Drăgășani, Cristian Nedelcu.
Parcul industrial este activ al societății Parc Ind Vâlcea, unde Consiliul Județean este acționar cu 50% cotă parte, Consiliul Municipal Drăgășani - 25%. În cadrul aceleiași companii există și Parcul Industrial Bălcești.
Municipiul Drăgășani a fost un puternic centru industrial până în 1989, existând aici, în afara industriei vinului, mai multe întreprinderi.

Aici a funcționat cunoscuta fabrică de încălțăminte “Finca Drăgășani”, renumită pentru celebrele espadrile și teniși, Uzina Mecanică de Armament și Fabrica de jante auto.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics