Director: Silviu POPESCUMarti, 17 aprilie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  

Sondaj Dosar penal pentru braconaj piscicolLa data de  15 aprilie a.c., ora 17.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, două persoane pescuiesc ilegal cu prostovol pe râul Lotru în zona Vasilatu.

Lucrătorii de poliție s-au deplasat la fața locului și au depistat 2 minori, de 14 și 17 ani, care aveau asupra lor un prostovol cu diametrul de 2,40 m., ochiuri plasă monofilament, de formă circulară, prevăzută cu bile de plumb în partea exterioară și  pește specia „scobar” cu dimensiunile de 20 cm. Cei doi minori au fost conduși la sediul Poliției orașului Brezoi, ocazie cu care s-a întocmit proces-verbal de depistare, iar prostovolul a fost ridicat în vederea confiscării.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținere și folosire de către persoane neautorizate a prostovoalelor și pescuit în habitatele piscicole naturale a peștilor în perioada de prohibiție, urmând a se da soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria orașului Brezoi.       

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics