Director: Silviu POPESCUVineri, 14 septembrie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
International  
National  

Sondaj Centrele de relații cu clienții ale ENGIE Romania vor fi închise vineri, 14 septembrieVineri, 14 septembrie, toate centrele de relații clienți ale ENGIE Romania (fosta GDF SUEZ Energy România) vor fi închise. Ziua de 14 septembrie este liberă pentru angajații companiei conform prevederilor contractului colectiv de muncă în vigoare. Începând de luni, 17 septembrie, se revine la programul obișnuit de funcționare disponibil pe site-ul companiei, engie.ro.

De asemenea, serviciul de call-center național apelabil la numărul unic de telefon 021.9366 va fi limitat la funcționalitățile uzuale, respectiv oferirea de informații generale despre serviciile și produsele companiei, fără a fi posibilă consultarea unui analist al companiei.

Pentru intervențiile în caz de urgență (miros de gaze sau scurgeri de gaze), Distrigaz Sud Rețele, filiala de distribuție a ENGIE Romania, asigură permanența prin echipele sale la numărul unic de telefon 021.9281 pentru toți clienții din aria deservită de către companie.

Reamintim faptul că ENGIE Romania pune la dispoziția clienților săi peste 12.000 de puncte de plată a facturilor.Lista completă a modalităților de plată este disponibilă pe site-ul companiei la adresa www.engie.ro.

De asemenea, clienții ENGIE Romania au la dispoziție aplicația engiemobile pentru a accesa informații despre factura de gaze naturale, plățile efectuate, punctele de plată existente, transmiterea indexului autocitit. Aplicația poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Grupul ENGIE este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate și servicii energetice.ENGIE Romania este principala filială a Grupului în România și deține companiile Distrigaz Sud Rețele, ENGIE Servicii, Alizeu Eolian și Brăila Winds. Compania activează în următoarele domenii de activitate: distribuție și furnizare de gaze naturale, furnizare de electricitate, servicii tehnice pentru instalațiile de gaze naturale și centrale termice și producție de electricitate. ENGIE Romania și filialele sale deservesc un portofoliu de 1,6 milioane de clienți, operează o rețea de distribuție de circa 19.000 km, dețin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW și au 3.650 de angajați.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics