Director: Silviu POPESCUVineri, 12 octombrie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
International  
Agricultura  

Sondaj Un nou magazin electro-IT se deschide în Shopping City Râmnicu Vâlcea• Magazinul Flanco va fi inaugurat pe 12 octombrie, la parterul centrului comercial

• Reduceri speciale pentru clienți valabile în perioada 12 – 15 octombrie

Shopping City Râmnicu Vâlcea își extinde oferta comercială și inaugurează un nou magazin destinat pasionaților de tehnologie. Vineri, 12 octombrie, Flanco, unul dintre cei mai importanți retaileri de produse IT&C, electronice și electrocasnice deschide la parterul centrului comercial cel de-al patrulea magazin din oraș și îi așteaptă pe clienți cu o serie de surprize.

În perioada 12 – 15 octombrie, Flanco le oferă cumpărătorilor o extra reducere de 15%, aplicabilă tuturor produselor electro-IT disponibile în magazin, indiferent de prețul acestora. Promoția se aplică pe loc, la casele de marcat. Oferta de inaugurare include și posibilitatea achiziționării produselor în 15 rate fără dobândă, cu pre-aprobare în 10 minute, fără adeverință, pentru achiziții de peste 1.500 lei, prin credit Cetelem, opțiune destinată clienților care vor să cumpere cât mai multe electronice și electrocasnice, la preț redus, încă de la prima vizită în magazin.

Pe lângă produse la prețuri pentru orice buzunare, clienții vor putea beneficia și de o gamă variată de servicii, precum transport până la ușa casei, garanție extinsă sau asigurare pentru dispozitive mobile (telefon, laptop, tabletă).

Pentru a pune la dispoziția clienților o gamă variată de produse și servicii, care se adaptează constant cerințelor și nevoilor lor, alte noi magazine au fost inaugurate de curând pe galeria comercială, respectiv Musse, Dovani și Moneygram. De asemenea, tot în această toamnă, brandurile House și Cropp vor deschide primele magazine din regiune în Shopping City Râmnicu Vâlcea, întregind astfel oferta de fashion a centrului comercial.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics