Director: Silviu POPESCUMiercuri, 16 decembrie 2009
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
carrefour  
Local  
Credinta  
Editorial  
Sănătate  
Social  
Comunicate de presă  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfAsociația Pro Help nu i-a uitat nici anul acesta pe copii

Peste 2000 de copii vor primi daruri de la Moș Crăciun

Asociația Pro Help organizează vineri, 18 decembrie, ora 19.00, in Sala Sporturilor „Traian”, din Râmnicu Vâl-cea, Festivalul „Ziua lui Hristos”. Intrarea se face numai pe bază de invitație!
Cu această ocazie, copiii vor viziona un teatru de păpuși, scenete, dans sincron și, evident, vor asculta colinde. Și, cel mai important vor primi câte un cadou de la Moș Crăciun. Precizăm faptul că se implinesc 20 de ani de când Fundația “Ecce Homo” face acest lucru. În acest an, peste 2000 de copii vor primi cadouri în celebrele „cutiuțe de pantofi”. Claudiu Nițișor, președintele Asociației Pro Help ne-a declarat: „Pentru a ne fi mai ușor ne-am asociat cu Fundația Bunul Păstor. Am împărțit invitații și prin școli. Ma bucur ca avem posibilitatea de a face mii de copii fericiți, dar și mai mare este bucuria când văd ca din ce în ce mai multe fundații ne-au urmat obiceiul”.
Anemona TĂNASE
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics