Director: Silviu POPESCUMarti, 17 aprilie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  

Sondaj Festivalul Național de Teatru pentru Elevi „Scena Talentelor”Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea, Inspectoratul școlar Județean Vâlcea, Școala Gimnazială „I. Gh. Duca” Râmnicu Vâlcea și Asociația „Ab Imo Pectore 4” organizează Festivalul Național de Teatru pentru elevi „SCENA TALENTELOR”, ediția a X-a. Evenimentul va avea loc la Cinematograful „Geo Saizescu” (adresa: Bulevardul Tineretului nr. 2A, Râmnicu Vâlcea), în perioada 21-22 aprilie 2018, în următorul interval orar:

·          21 aprilie între orele 9:00-18:00

·         22 aprilie între orele 9:00-15:00. 

            Festivalul Național de Teatru pentru elevi „SCENA TALENTELOR” este un proiect educațional care se va realiza printr-o serie de activități cultural-artistice, la nivelul unităților de învățământ, dar și la nivelul Palatelor Copiilor, școlilor Populare de Artă, Centrelor județene de cultură în vederea promovării valorilor culturale, dar și a tinerilor talentați. Festivalul este inclus în Calendarul Activităților Extrașcolare Naționale, nefinanțate, aprobate de Ministerul Educatiei Naționale. La ediția a IX-a, desfășurată în anul 2017, au participat un număr de 350 de elevi din 32 școli, reprezentând 11 județe, iar pentru ediția a X-a din 2018 organizatorii își propun ca numărul de elevi participanți să fie mai mare și să atragă mai multe școli din cât mai multe județe ale țării.

            Acest proiect face parte din strategia culturală a managementului actual al Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea, prin stimularea colaborării dintre instituțiile de cultură, publice și private, încurajarea producțiilor teatrale care au la bază principiile multiculturalității, dar și susținerea unei mișcări teatrale studențești și a elevilor prin oferirea sprijinului logistic și chiar financiar.

           

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics