Director: Silviu POPESCUMarti, 12 februarie 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  
Reportaj  

Sondaj Activități de sezon la Direcția Administrării Domeniului PublicÎn baza unui plan de acțiune aprobat de primarul Mircia Gutău, Direcția Administrarea Domeniului Public din cadrul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea a derulat în ultima săptămână diverse lucrări, o parte însemnată dintre acestea fiind destinate bunei funcționări a iluminatului public prin soluționarea sesizărilor înregistrate în mai multe zone din oraș: bl. G 320, bl. A 13, bl. A 14, bl. A23 – Ostroveni, str. R.V. Băbeanu, str. Straubing, str. G-ral Magheru, str. Bâlciului, str. Ghioceilor, știrbei Vodă, str. Patriarh Iustinian Marina, sensul giratoriu de la Catedrala din Ostroveni sau școala Gimnazială nr. 13.

De asemenea, s-a intervenit pentru reparații stradale cu mixtură stocabilă pe străzile Ferdinand, Nicolae Titulescu, G-ral Magheru, știrbei Vodă, Remus Bellu și Bâlciului și se lucrează la amenajarea trotuarului în zona intersecției străzilor Câmpului și Barajului.

A fost înlocuită oglinda parabolică stradală de la intersecția str. Goranu cu Calea București, s-au decolmatat rigolele de pe Calea București și de pe str. Schitul Troianu, s-a așternut și compactat refuz de ciur pe str. Săliștea Veche, s-au montat bănci și coșuri de gunoi pe străzile Dacia și Luceafărului, iar lucrările de reparații și vopsire a foișorului din Parcul Mircea cel Bătrân sunt în derulare.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics