Director: Silviu POPESCUMarti, 12 februarie 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  
Reportaj  

Sondaj Secția exterioară de la Bălcești a SJU Vâlcea va avea 40 paturi și 27 de angajațiÎn data de 06.02.2019, începând cu orele 10.30, la sediul Consiliului Județean Vâlcea a avut loc o nouă întâlnire a Comisiei mixte, constituită la inițiativa Președintelui al Consiliului Județean Vâlcea – Constantin Rădulescu, pentru stabilirea fundamentului legal, medical și financiar privind înființarea unei structuri medicale în orașul Bălcești.

Comisia a stabilit ca în orașul Bălcești, județul Vâlcea, poate fi înființată o secție exterioară a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea cu servicii medicale de Recuperare Balneo-Fizio-Terapie, având 40 paturi, un număr de 27 angajați și o structură de gardă la domiciliu.

”Comisia va transmite de urgentă către Primăria orașului Balcesti – proprietara spațiului, o lista cu investițiile care trebuie făcute pentru evaluarea și autorizarea spațiului, astfel încât în luna mai 2019 să poată fi parcursă procedura de contractare a serviciilor medicale cu Casa Asigurărilor de Sănătate Vâlcea. Având în vedere disponibilitatea Primăriei orașului Bălcești, manifestată si asumată în cadrul întâlnirilor comune, în sensul că va suporta cheltuielile cu amenajarea spațiului și cu utilitățile, imediat cum aceste angajamente vor fi îndeplinite, Spitalul Județea de Urgență Vâlcea va proceda la întocmirea Organigramei și a Statului de funcții cu personalul medical, astfel încat, Consiliul Județean Vâlcea să aprobe Organigrama și Statul de funcții refăcute. Aceste documente vor fi depuse distinct în procedura de contractare a serviciilor medicale cu Casa Asigurărilor de Sănătate Vâlcea”, a declarat dr. Dan Ponoran, managerul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea .

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics