Director: Silviu POPESCUVineri, 8 decembrie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj Farmec inaugurează primul magazin Gerovital din Râmnicu Vâlcea, al zecelea din acest anFarmec, cel mai important producător român de cosmetice, continuă extinderea la nivel național și a inaugurat primul magazin Gerovital din Râmnicu Vâlcea, pe 7 decembrie 2017. Acesta este cel de-al zecelea spațiu deschis în acest an și al 13 în total.

Farmec este singurul producător român de cosmetice care dispune de propria rețea de magazine de brand. În urma investiției de peste jumătate de milion de euro în dezvoltarea lanțului propriu de centre comerciale din acest an, compania estimează pentru 2017 o creștere a vânzărilor de peste 160%, față de anul trecut, luând în calcul deschiderea celor 10 noi unități în acest an.

“Ne bucurăm să deschidem cel de-al zecelea magazin Gerovital din acest an la Râmnicu Vâlcea, un oraș care ne-a impresionat prin aspect și inițiativele de dezvoltare. Este ultimul spațiu pe care îl inaugurăm în acest an și știm că a fost așteptat cu nerăbdare de către locuitorii orașului, având în vedere numărul mare de cereri venite din această zonă. Acum, admiratorii brandului Gerovital din Râmnicu Vâlcea vor putea apela cu încredere la specialiștii noștri, care le vor recomanda cele mai eficiente produse, atât pentru ei, cât și pentru cei dragi și se vor putea bucura de toate beneficiile și surprizele, pregătite special pentru ei. Începând cu anul viitor, vom extinde și în alte orașe acest concept unic de magazine, prin care vom aduce expertiza de jumătate de secol a Gerovital cât mai aproape de români, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Primul magazin Gerovital din oraș este situat la parterul ansamblului comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, aflat pe Strada Ferdinand, nr. 38. Noul spațiu a fost construit în conformitate cu conceptul de “Doctor în Frumusețe” al magazinelor de brand Gerovital, iar lucrările de amenajare au durat circa o lună și jumătate.

Cu o suprafață totală de 43 de metri pătrați, noul centru pune la dispoziția consumatorilor din Râmnicu Vâlcea peste 400 de produse din gamele Gerovital și Aslavital, precum și consultanță specializată privind utilizarea corectă a acestora, oferită de consultanții de beauty prezenți în magazin.

Cu ocazia inaugurării primului magazin Gerovital din Râmnicu Vâlcea, pe 7 decembrie, toți cei interesați sunt așteptați cu o serie de promoții și oferte speciale. Astfel, toți vizitatorii magazinului Gerovital din Râmnicu Vâlcea vor beneficia de un discount de 20% pentru orice produs cumpărat, promoție valabilă din ziua deschiderii până pe 9 decembrie, dar și de testele gratuite de dermoanaliză a tenului. De asemenea, primii 100 de clienți vor primi un voucher pentru următoarele achiziții din magazin.

Dermoanaliza durează aproximativ 5 minute și ajută la stabilirea tipului de ten, prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii.

Vizitatorii magazinului din Râmnicu Vâlcea vor avea la dispoziție toate gamele brandului Gerovital, inclusiv și cele mai recente lansări, printre care linia Gerovital Luxury, prima gamă de cosmetice de lux din portofoliul companiei, care integrează descoperirile științifice de vârf din medicina regenerativă și neurocosmetică.

De asemenea, în cadrul centrului Gerovital, se vor regăsi și produsele Aslavital, un brand unic pe piața locală, care are la bază argilă pură, 100% românească, provenită din Munții Pădurea Craiului.

De la începutul anului 2017 au fost deschise 10 magazine de brand Gerovital, pe întreg teritoriul țării: la București, Cluj, Iași, Timișoara, Craiova, Ploiești, Piatra Neamț, Suceava, Galați și Râmnicu Vâlcea. În prezent, rețeaua magazinelor de brand numără 13 centre.

Despre Farmec SA Cluj-Napoca

Farmec S.A. Cluj-Napoca - cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc - rămâne un brand emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În 2017, Farmec marchează 50 de ani de la prima industrializare a cremei Gerovital. În ultimii ani, brandul Gerovital a deținut în mod constant primele locuri în topuri importante, aducând în palmaresul companiei numeroase premii și distincții.

La începutul lunii decembrie 2017, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprindea 8 magazine Farmec, amplasate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara și 13 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București (3 magazine), Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați și Râmnicu Vâlcea.

Pentru a fi la curent cu noutăți legate de brand-urile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiștilor, surprize și concursuri, puteți urmări conturile de social media:

Facebook: facebook.com/farmec.romania   

Instagram: https://www.instagram.com/farmec/

Site și magazin online: www.farmec.ro

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics