Director: Silviu POPESCUVineri, 10 noiembrie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  

Sondaj  Reducerea accidentelor pe raza județului VâlceaPrefectul județului Vâlcea, domnul Florian Marin, a organizat astăzi,    9 noiembrie 2017, începând cu ora 8:30, o întâlnire de lucru ce a avut ca tema de discuții, reducerea accidentelor pe raza județului Vâlcea.

La această ședință desfășurată la sediul Instituției Prefectului, au participat: subprefectul județului Vâlcea, doamna Aurora Gherghina, șeful Serviciului Poliției Rutiere Vâlcea, domnul Florin Ioniță, conducerea Secției de Drumuri Naționale Vâlcea, precum și președintele Centrului pentru Prevenirea Accidentelor de Circulație și de Muncă, domnul Bogdan Florin Tigaret .

 În urma întâlnirii s-a stabilit ca Secția de Drumuri naționale Vâlcea, în baza datelor oferite de Serviciul Poliției Rutiere Vâlcea, să realizeze unele amenajări tehnice în zonele cu risc major de producerea accidentelor rutiere.

Totodată, Poliția Rutieră, va desfășura pe drumurile pe care se produc frecvent accidente rutiere, acțiuni de descurajare a celor care nu respectă legislația rutieră, îndeosebi la regimul vitezei.

            La finalul ședinței, cei prezenți, au convenit ca periodic să existe astfel de întâlniri, funcție și de dinamica evenimentelor rutiere apărute.

            

Bunaaa (de gigi - 10/11/2017 06:23)
''La finalul ședinței, cei prezenți, au convenit ca periodic să existe astfel de întâlniri, funcție și de dinamica evenimentelor rutiere apărute.'
Traiasca si infloreasca scumpa noastra Patrie Republica Socialista Romania in frunte cu toti presedintii de CAP-uri si toti Securistii'!
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics