Director: Silviu POPESCUVineri, 13 octombrie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj  Cinci asociații de proprietari, notificate de APAVILDin cauza întârzierilor la plata a facturilor reprezentând servicii furnizare apă potabilă și canal, SC APAVIL SA a decis sistarea alimentării cu apă a cinci asociații de proprietari din județul Vâlcea, incluse în categoria clienților rău-platnici: Asociația de Proprietari HB- 3.078,90 lei ( 4 luni restanță), Asociația de Proprietari S7/2 Calea lui Traian- 6.826,01 lei (3 luni restanță), Asociația de Proprietari Bloc 32 Bis Teodor Bălășel- 5.499, 68 lei (3 luni restanță), Asociația de Locatari 101 B Ostroveni- 6.684,42 lei (3 luni restanță), Asociația de Locatari 101 C Ostroveni- 5.605, 46 (3 luni restanță).

SC APAVIL SA este nevoită să apeleze la această măsură întrucât s-a constatat creșterea semnificativă a cuantumului sumelor datorate de către clienți în contul serviciilor prestate. Deși conducerea societății a manifestat întotdeauna înțelegere în ceea ce privește achitarea de către asociațiile de proprietari a facturilor pentru serviciile prestate, se pare că în anumite cazuri clienții nu au găsit de cuviință sa aprecieze just această atitudine.

Asociațiile de proprietari care înregistrau la data de 11 octombrie 2017, datorii importante către SC APAVIL SA, au fost deja notificată, urmând ca acțiunea de debranșare să demareze în perioada imediat următoare. Locatarii buni-platnici din cadrul asociațiilor de proprietari care vor fi debranșate sunt rugați să înțeleagă necesitatea adoptării unor astfel de măsuri.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics