Director: Silviu POPESCUVineri, 11 ianuarie 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
International  
National  

Sondaj Prefectul Florian Marin

CEZ Distribuție Oltenia, trebuie să remedieze toate deficiențele prezentate care au generat întreruperi de energie electricăÎn luna decembrie a anului trecut, județul Vâlcea a fost afectat de căderi masive de zăpadă, ceea ce a creat probleme, îndeosebi pe linia alimentării cu energie electrică. Au existat o serie de disfuncționalități la remedierea defecțiunilor de la rețelele electrice, care au generat întreruperi de energie electrică, pe durate mari de timp, de 3-4 zile, atât pentru consumatorii colectivi cât și pentru cei casnici. La data respectivă edilii localităților au semnalat o serie de probleme în activitatea CEZ Distribuție Oltenia, în județul nostru, pornind de la situații în care nu prelua nimeni apelurile în call-center-ul societății, continuând cu numărul scăzut de echipaje de intervenție, precum și pe alocuri cu intervenția greoaie a persoanelor deplasate la evenimente, ceea ce a creat evidente nemulțumiri în rândul populației județului.

Din acest motiv, Prefectul de Vâlcea, Florian Marin a convocat în data de 9 ianuarie, începând cu ora 15.00, în ședință extraordinară, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea, tema centrală fiind aceea a modului de intervenție al operatorului de distribuție a energiei electrice în județul Vâlcea, respectiv Distribuție Oltenia SA, pentru remedierea avariilor colective înregistrate în rețelele de joasă,medie și înaltă tensiune.

Au fost prezenți și au oferit explicații în cadrul CJSU, domnul Ion Dobrescu, președinte al Directoratului Distribuție Oltenia și domnul Constantin Stoian, șef serviciu Managementul Activelor și Dezvoltare în cadrul CEZ Distribuție Oltenia.

„Doresc să le mulțumesc, atât reprezentanților presei prezenți la activitate, cât și primarilor din localitățile Bărbătești, Vaideeni și Perișani, respectiv domnul Constantin Banacu, Daniel Băluță Achim și Ion Sandu, pentru intervențiile pertinente și problemele semnalate, pe linia alimentării cu energie electrică a localităților pe care le conduc. Totodată, am solicitat conducerii CEZ Distribuție Oltenia, ca în perioada următoare să remedieze toate deficiențele prezentate și constatate, în așa fel încât să nu se mai repete situația de la finele anului trecut”, a declarat Prefectul Florian Marin.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics