Director: Silviu POPESCUMarti, 7 februarie 2012
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
carrefour  
Politic  
Local  
International  
National  
Actualitate  
Cultura  
Opinii  
Mica publicitate  
Învațământ  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfPrimăria Râmnicului  va achiziționa 30 de autobuze scoase din uz de RATB

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea va aloca din bugetul propriu suma de 1,1 milioane lei pentru achiziționarea de către societatea ETA SA a 30 de autobuze DAF de la Regia Autonomă de Transport București, a declarat viceprimarul Cosmin Constantinescu.

‘Cele 30 de autobuze ce urmează a fi achiziționate îndeplinesc următoarele condiții minimale: anul de fabricație 1994; numărul de kilometri parcurși între 700.000 km și 1.400.000 de km; motor Diesel cu putere minimă de 150 KW; condiții tehnice necesare folosirii lor în transportul de persoane; mentenanță ușoară la agregate și subansamble; capacitate de transport de minimum 27 de locuri pe scaune și 60 de locuri în picioare; caroseria cu volan pe stânga să fie prevăzută cu minimum trei uși pentru accesul rapid al călătorilor în regim de transport urban’, a precizat viceprimarul.
Prin aceste autobuze operatorul ETA de transport public de călători din Râmnicu Vâlcea speră să schimbe toate autobuzele vechi care se află încă în circulație, deși toate ar fi trebuit casate.
Tot rable ? (de Marian - 07/02/2012 07:35)
Niste autobuze care au deja un milion de kilometri parcursi (sau chiar mai mult),rulate in Romania,nu vor rezista mai mult de 2 ani.Si-atunci ?Astia sunt bani aruncati pe fereastra.Ori vreo mica afacere pentru acolitii primarului
Risipa de bani (de gheorghe ionita - 07/02/2012 09:05)
Actualmente parcul auto al ETA numara 39 de autobuze dintre care 10 sunt aproape noi, 6 au fost achizitionate anul trecut din Olanda la mana a doua avand sub un milion de km.
Se pune firesc intrebarea de ce voia primarul sa cumpere 40 de rable de autobuze iar acum la interventia opozitiei a mai redus la 30. In aceste conditii se vede de la o posta fie lipsa de viziune sau mirosul afacerii pe banii nostri. Daca anul trecut am pus conditia ca rablele olandeze sa aiba sub un milion d ekm, cum de acum acceptam rable romanesti la un numar dublu de km. cate vom achizitiona la 700 000 km si cate la 1 400 000km. Si de ce 30 de autobuze cand din cele 39 existente 10 sunt noi si sase abia achizitionate. Daca am inceput sa reinnoim parcul cum e firesc cu cele 10 noi de ce nu mai cumparam anul asta macar alte 5 ani. sau nu au iesit banii pe filiera olandeza si ne repliem pe filiera mafiota romaneasca.
Cu mahnire si uimire,
GHEORGHE IONITA
Bataie de joc (de Bani publici - 07/02/2012 16:32)
Mafia comisioanelor isi spune cuvantul, mai au putin de stat in frunte si trebuie sa traga tare...pe comisioane!
Apropo domnilor de la primarie tot 30% este comisionul?

Rable de autobuze dar comisionul e acelasi, asta e raspunsul!
eta (de ion - 07/02/2012 16:54)
Radulescule sa-ti iei si pe aia de la eta si pe cei de la primarie si sa va dati pe OLT .Sa va luati si o lamaie in buzunar sa nu-i vina Oltului greata .VAI DE MAMA VOASTRA .SA VA RUGATI DE BASESCU SA VA MAI IA 25% DIN LEAFA
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics