Director: Silviu POPESCUVineri, 19 mai 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Politic  
Local  
Sport  
National  
Agricultura  

Sondaj  Primarul Gutău a participat la întâlnirea regională a Asociației Municipiilor din RomâniaIeri primarul Mircia Gutău, alături de alți reprezentanți ai administrației locale municipale, a participat la deschiderea lucrărilor întâlnirii regionale a Asociației Municipiilor România, care se desfășoară în aceste zile la Sala Art Galery a Hotelului Sofianu.

Discuțiile, la care sunt așteptați peste mai multe zeci de reprezentanți ai administraților locale din Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, au printre subiecte Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Programele de Cooperare Teritorială 2014 – 2020, precum și Programul Operațional Capital Uman. În cuvântul său, primarul Mircia Gutău a apreciat importanța finanțărilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale din România și i-a îndemnat pe colegii din administrațiile locale să nu le fie teamă să acceseze fonduri europene care sunt puse la dispoziție.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics