Director: Silviu POPESCUMarti, 16 aprilie 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Politic  
Local  
National  
Mica publicitate  

Sondaj Primarul Mircia Gutău va participa la semnarea acordului de colaborare dintre Asociația Municipiilor din România și Academia RomânăLa invitația Asociației Municipiilor din România, primarul Mircia Gutău va participa marți, 16 aprilie, la ora 12.00, la ceremonia de semnare a Acordului de Colaborare dintre Academia Română și Asociația Municipiilor din România.

La eveniment vor lua parte o delegație a AMR formată din 10 primari de municipii, precum și Președintele și Vicepreședinții înaltului for academic. În îndeplinirea scopurilor sale de sprijinire și reprezentare a intereselor autorităților locale, Asociația Municipiilor din România – care reunește 103 de entități, respectiv toate municipiile din țară și toate sectoarele Capitalei – are parteneriate cu instituții de prestigiu la nivel național, printre care se numără Academia de Studii Economice, Uniunea Națională a Barourilor, Ordinul Arhitecților sau Consiliul Național al Rectorilor.

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics