Director: Silviu POPESCUMiercuri, 6 mai 2015
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Politic  
Local  
Liber  
International  
National  
Sănătate  
Actualitate  
Cultura  
Turism  
Opinii  
Învațământ  

SondajProgram internațional educațional pentru copii

Ce va face copilul tău vara aceasta?Centrul Internațional Helen Doron English organizează, înperioada 2-8 august 2015, la Gura Teghii (județulBuzău), tabara de vară în limba engleză dedicată elevilor din clasele III-VIII (10-14 ani inclusiv), care vorsă se dezvolte, să-și facă noi prieteni, să se bucure de natură și să-și îmbunătățească abilitățile de conversație.

Toate activitățile se vordesfășura exclusive în limba engleză, iar copiii se vor familiariza cu ecologia și alimentația sănătoasă, vor participa la o vânătoare de comori, vor dezlega ghicitori și vor fi învățați cum să construiască și săspună o poveste în limba lui Shakespeare. De asemenea, copiii vor dispune de un club de dans și karaoke, un teren de tenis și tradiționalul foc de tabără.

Elevii care nu desfășoarăcursuri la Centrul Internațional Helen Doron English, și vor să participe la această tabară de vară, vor susține un scurt interviu în limba engleză sau pot prezenta organizatorilor unul din următoarele certificate de competență lingvistică: KET, PET, FCE, CAE, CPE sau IELTS. Interviurile pot fi susținute telefonic sau la sediile Helen Doron English din București și Constanța, în intervalul orar 10.00-18.00, iar rezultatele vor fi primite pe loc.

“De regulă, vara este anotimpul în care copiii nu au un program organizat, așa cum sunt obișnuiți în timpul anului școlar, iar această tabară de vară este de bun augur, atât pentru ei, cât și pentru părințiilor acestora. Toate activitățile pe care le vom desfășura împreună cu ei se vor ține în limba engleză, iar la finalul acestui program internațional, micuții vor câștiga noi prieteni, vor fi mai relaxați și fericiți și, desigur, vor putea vorbi cu mai multă ușurință în limba engleză”, declară specialistul în educație Ștefania Filip, coordonatorul Centrului Helen Doron English.

Înscrierile pentru tabără se vor încheia cu 5 zile înaintea începerii taberei (pe 28 Iulie). Taxa de participare este de 990 lei per participant, taxă care include cazarea și masa la Pensiunea Montana Varlaam din Gura Teghii (Buzău), activitățile, atelierele, materialele necesare, precum și transportul cu punctul de plecare de la sediul Helen Doron English din București sau din Constanța. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați pe SE_romaniaâhelendoron.ro sau la 0723949393.

            Helen Doron English este o instituție internațională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics