Director: Silviu POPESCUJoi, 17 mai 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
Agricultura  
Mica publicitate  

Sondaj Acțiunea de spălare a rezervorului  este planificată în data de 22.05.2018În conformitate cu ”Programul de spălare a rezervoarelor de colectare și a celor de acumulare-distribuție în anul 2018, în vederea simulării acțiunii de spălare propriu-zisă, în data de 10.05.2018 au avut loc, în municipiul Drăgășani, manevre de ocolire a rezervorului de acumulare-distribuție de 2500 mc.

Având în vedere faptul că rezultatele simulării manevrelor de ocolire a rezervorului și de realizare a alimentării orașului prin pompare directă sunt pozitive, s-a stabilit ca acțiunea de spălare sa aibă loc în data de 22.05.2018. În urma acestei acțiuni, pe parcursul a 2-3 zile, sunt posibile modificări ale culorii și turbidității apei, fapt pentru care cerem scuze utilizatorilor serviciilor Apavil S.A. În același timp, îi asigurăm că vom lua în permanență măsurile necesare în vederea păstrării calității apei potabile și menținerea acesteia la cei mai buni parametri.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics