Director: Silviu POPESCUVineri, 14 septembrie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
International  
National  

Sondaj Înscrieri pentru Școala Gimnazială de Fete „Buna Vestire” de la Grădinari, a Mitropoliei OltenieiȘcoala Gimnazială de Fete ”Buna Vestire” din localitatea Grădinari, județul Olt, sub patronajul Mitropoliei Olteniei, face în continuare înscrieri pentru clasa a V – a, pentru fete provenite din familii sărace din toată țara. școlarizarea se face în regim de internat (în vacanțe pot merge la familie), Biserica Ortodoxă asigurând cazare, cheltuieli de școlarizare, masă, susținere financiară pentru a urma o facultate etc.

“Elevele orfane și cele sărace sunt întreținute în Stabilimentul nostru fără să participe financiar la nici una din activitățile noastre. Ele nu vor datora nimic nici dupa terminarea studiilor.

Prin urmare, toate cheltuielile administrative și de scolarizare vor fi suportate de Așezamânt și Fundația «Buna Vestire»”, se menționează pe site-ul școlii.

Școala a fost înființată începând cu anul școlar 2013-2014, este unitate de învățământ preuniversitar de stat din cadrul Ministerului Educației Naționale cu statut de unitate acreditată și se adresează fetelor din județele Mehedinți, Vâlcea, Gorj, Dolj și Olt, dar și din celelalte regiuni ale țării. Fetele admise vor începe studiile începând cu clasa a – V- a și vor fi școlarizate până la absolvirea liceului. Cele care doresc să urmeze o facultate, vor fi sprijinite financiar în continuare de către Fundația „Buna Vestire”.

Școala de Fete „Buna Vestire“ din Grădinari este o instituție care urmărește să dea posibilitate elevelor care au absolvit clasa a IV-a și doresc să se înscrie aici în clasa a V-a să-și dezvolte aptitudinile intelectuale și practice în domenii diverse, în special matematică și arhitectură. Concomitent cu pregătirea de bază, elevele vor avea posibilitatea să urmeze cel puțin patru cursuri de pregătire pentru viață: bucătărie, patiserie, croitorie și infirmerie.

Elevele acestei școli provenite din familii sărace și cele orfane sunt scutite de orice taxă administrativă și școlară, toate cheltuielile urmând a fi suportate de Așezământ și Fundația „Buna Vestire“ a Mitropoliei Olteniei. După terminarea studiilor liceale, absolventele sărace și orfane vor fi susținute în vederea definitivării studiilor la facultăți de profil, potrivit aptitudinilor și dorințelor lor. Cheltuielile de școlarizare în aceste instituții de învățământ universitar vor fi suportate de Fundația „Buna Vestire“.

Persoanele interesate de mai multe informații despre Școala Gimnazială de Fete „Buna Vestire“ din Grădinari pot accesa site-ul unității de învățământ, www.scoala-bunavestire.ro, unde pot găsi de asemenea și formularul de înscriere. Pentru înscriere poate fi trimis un e-mail la adresa secretariat colegiulbunavestireâyahoo.ro sau se pot adresa la numărul de telefon  0735/010965.

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics