Director: Silviu POPESCUMarti, 12 februarie 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  
Reportaj  

Sondaj Secrete din lumea videochatuluiDespre cum reușește un studio de videochat să își păstreze poziția de top, să fie parte din rândul angajatorilor de top, toată lumea se întreabă. Domeniul este unul înfloritor și continuă să fie astfel, întrucât publicul căruia i se adresează este cel de peste hotare. Atracția față de un job de acest gen se explică și prin câștigurile foarte mari. Se vehiculează sume cu multe zerouri și desigur acestea nu rămân doar zvonuri, ci sunt realități confirmate de câștigurile modelelor.

Dacă din exterior pare să fie vorba despre femei frumoase dispuse să își petreacă ore bune în mediul virtual simpatizând cu membrii, de fapt în videochat este vorba de mai mult de atât. În varianta modernă, abordarea studiourilor a prins un altfel de contur. Acum se mizează pe concepte de dezvoltare personală, modelul de videochat este mai mult decât un tipar feminin, iar studioul în sine creează o punte între oameni, fără să mai existe bariere legate de distanțe, diferențe culturale sau alte obstacole. O lume în care libertatea în toate formele ei, mentalitatea deschisă și concentrată pe evoluție și modern sunt elemente indispensabile pentru a descoperi în fapt ce are de oferit videochatul.

Puțini știu că…

Pentru a face parte din echipa unui studio de videochat, fetele dornice trebuie să aibă vârsta minimă legală, 18-35 de ani. Nu există referințe stricte despre ce înseamnă frumusețea chipului și nu numai. Cu alte cuvinte nu se cere ca viitorul model să fie de o înălțime anume sau cu dimensiuni de model. Entuziasmul și încrederea în sine sunt suficiente.

În cazul celor de la Luxury Studio, celebrul studio din București, experiența nu este relevantă. Își asumă, prin intermediul echipei de traineri, să ofere modelelor tot ce este necesar pentru evoluția lor. Un lung șir de efecte înseamnă a învăța despre abordare și comunicare, ceea ce duce la încasări mai mari, deci la o reputație formată pentru model, un câștig indirect și pentru studio.

Naturalețea este mai presus de orice. Se știe că a existat dintotdeauna o slăbiciune a părții masculine față de femei. Sunt admirate cu orice ocazie, ceea ce de altfel este și interesul unor membri. Deși este mai ușor de corelat domeniul de videochat cu o poveste despre seducție și erotism, uneori este vorba de povești și conversații fără substrat, non adult. Este cazul celor care își doresc de la un model o prietenie virtuală; apreciază naturalețea și nu își doresc să vadă doar un chip frumos machiat.

Perspectivele de viitor pe care modelele le au sunt și ele un motiv în plus pentru care sunt încurajate să persevereze. Fie că este vorba de șansa de a spori numărul de zerouri din câștiguri, fie că este vorba de alte câștiguri cum ar fi dezvoltarea de sine, a dezvolta abilități diverse, a învăța mai bine limba engleză, orice model are șansa de a descoperi mai multe despre sine, pavând un viitor cu altfel de șanse. Nu au nimic de pierdut. Au și o imagine și reputație protejate de condițiile de confidențialitate, termenii care definesc colaborarea model - studio. Nu doar că platformele în cadrul cărora activează vizează publicul străin, însă acestea nu sunt posibil de accesat în țară.

Cât despre studioul în sine, condițiile sunt excelente. Cel puțin în cazul unora, cum este la Luxury Studio, se mizează pe lux, pe rafinament, pe decoruri cel puțin la fel de atractive precum însăși fetele. Un mediu intim și plăcut, un decor fermecător unde modelele au parte de confort.

După ani de activitate în țară, domeniul de videochat a demonstrat în repetate rânduri că sfidează orice regulă clasică despre ce înseamnă să crești financiar și despre șansele de a parcurge pași de evoluție spre prosperitate. Din fericire, evoluția acestora a implicat de asemenea și interesul de a ajunge la un nivel profesional tot mai înalt. Traineri, salarii mari, bonusuri și diverse forme de recompensare a modelelor, condiții de top pentru echipa sunt doar câteva exemple.

Atracția fetelor față de un domeniu de acest gen se poate explica în varii feluri, deși se rezumă în cele din urmă tot la sumele de bani. Mulți, câștigați în scurt timp, pare să fie o rețeta a idealului. Regula este doar de a vedea dincolo de stereotipuri.

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics