Director: Silviu POPESCUMiercuri, 13 septembrie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
International  
National  

Sondaj  După sud, mistreții atacă și către nordul județuluiDacă ministrul Agriculturii, Petre Daea insistă că oaia ar fi un excelent brand de țară, mai marii județului Vâlcea ar putea propune ca imagine reprezentativă a unității administrativ-teritoriale locale, mistrețul.

Vietățile, care nu mai au la dispozițiie vastele teritorii de odiioară, s-au înmulțit, au dat cu nasul de recoltă și au coborât din păduri, în sate, chiar și în orașe. Recent, Parcul Central din Călimănești a fost luat la pas și rât de un pâlc de dihănii dotate cu colți.

După ce au terorizat sudul, mistreții au început să strice și să facă pagube și la Sălătrucel. Grâul, porumbul,  pășunille și fânețele sunt amenințate de invazia copitat-blănoasă, periculoasă și pentru om. Sus scrofa este agresiv, mai ales dacă are pui. Noroc că sezonul de vânătoare la mistreți este deschis până la 31 ianuarie, anul viitor, deci vânătorii își pot exersa practicile și priceperea pe pielea groasă a mistreților și nu pe a urșilor puși pe lista neagră de însăși ministra Mediului, cea care ar trebui să se afle în slujba vieții, nu în suprimarea ei.

Kandy Reisenauer

Ar fi indicat (de gigi - 13/09/2017 02:04)
Ca vanatorii sa-si incerce talentele pe capatanile lor sadice si goale si eventual pe a celei care le da idei.
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics