Director: Silviu POPESCUMiercuri, 14 martie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj Miercuri, 14 martie, va avea loc un exercițiu de alarmare în Râmnicu VâlceaÎn ziua de 14.03.2018, între orele 10.00 – 12.30, în municipiul Râmnicu Vâlcea se va desfășura un exercițiu de înștiințare, avertizare, alarmare și evacuare în organizarea Comitetului Local pentru Situații de Urgență și sub conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”General Magheru”.

Obiectivele exercițiului sunt verificarea sistemului de avertizare și alarmare al municipiului (sirenele electronice), verificarea măsurilor de protecție a populației, bunurilor materiale și valorilor culturale și arhivistice prin evacuare în cazul producerii unui accident la amenajările hidroenergetice din amonte de municipiu, verificarea capacității de organizare a autorităților locale și a structurilor de specialitate, precum și pregătirea populației privind avertizarea, alarmarea și evacuarea.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics