Director: Silviu POPESCUVineri, 19 mai 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Politic  
Local  
Sport  
National  
Agricultura  

SondajCultură, muzică și poezie cu Sergiu Cioiu, la Bibliotecă Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea vă invită să luați parte sâmbătă, 20 mai 2017, ora 17.30, la Sala de Conferințe, la un eveniment de cultură, muzică și poezie, cu participarea extraordinară a lui SERGIU CIOIU.  

Programul cuprinde spectacolul „Pe cine numim... EU” și  lansarea discurilor „Vântule” ș„Pe cine numim... EU”  (album dublu)

Sergiu Cioiu – artist, interpret și compozitor român, actualmente trăiește în Canada. Acesta a rămas în memoria publicului românesc cu marele succes „Cântecul vântului”, premiat la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, în anul 1966. Cariera sa prodigioasă cuprinde și alte piese memorabile, pe versurile marilor poeți. De-a lungul anilor ’60, ’70, Sergiu Cioiu a interpretat, înregistrat și itinerat în diferite concerte, spectacole sau recitaluri atât în România cât și în străinătate, cântecele scrise și compuse de Alexandru Mandy. Printre acestea se numără șiTripticul Brâncuși”, compus din cântece având nume omonime ale sculpturilor monumentale ale lui Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, „Coloana Infinitului”, „Masa tăcerii”, „Poarta sărutului”, respectiv „Măiastra”. La începutul anilor ’70, Sergiu Cioiu a realizat o serie de spectacole care s-au bucurat de un mare succes („Nocturn IV” la Teatrul Țăndărică, „La o adică” la Sala Dalles și „Pe cine numim… EU” la Teatrul Foarte Mic). În mai 2017, Sergiu Cioiu revine, cu o serie de recitaluri extraordinare.

 

 

 

 

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics