Director: Silviu POPESCUVineri, 13 octombrie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj Cu etilotestul la controlJoi, 12 octombrie, polițiștii Serviciului Rutier au continuat acțiunile pentru combaterea circulației pe drumurile publice, sub influența alcoolului. 

 În acest sens, între orele 06.00 – 08.00, polițiștii rutieri au depistat 4 conducători auto care conduceau autocamioane pe drumurile publice, sub influența alcoolului, pe numele unuia dintre aceștia fiind întocmit dosar penal.

În cursul zilei de ieri, 11 octombrie, polițiștii Serviciului Rutier au aplicat 42 de sancțiuni contravenționale și au reținut 8 permise de conducere.

Polițiștii rutieri au acționat în cadrul Planului de Acțiune BUS & TRUCK, cu preponderență pentru combaterea conducerii de autovehicule pe drumurile publice, sub influența alcoolului.

Astfel că, pe Drumul Național 7, pe raza localității Budești, au oprit un autocamion, care transporta animale, condus de S.I., de 48 de ani. Având în vedere faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, față de acesta efectuându-se cercetări pentru comiterea infracțiunii de  conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub influența alcoolului. 

 

***

De asemenea, la data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani l-au depistat pe C.M., de 56 de ani, din municipiul Drăgășani, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Județean 677 D, pe raza comunei ștefănești, autoutilitara aflându-se sub influența alcoolușlui, în urma testării cu apartul etilotest rezultând 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, față de acesta efectuându-se cercetări pentru comiterea infracțiunii de  conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub influența alcoolului.  

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics